Hidasta Elämää

Voimauttavat kysymykset -kortit

21,90 

Voimauttavat sanat ja sanaparit synnyttävät iloa ja toivoa. Korttiperheen ainoat kuvakortit ovat täynnä värikkäitä, voimauttavia valokuvia.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 19225-1 Osastot: ,

Kuvaus

Voimauttavat kysymykset -kortit sisältää elämäsi tärkeimmät kysymykset, jotka vahvistavat sinua elämäsi jokaisena päivänä. Usein ulkopuolinen maailmamme vaatii ja odottaa niin paljon, että päädymme vastaamaan vain sen tarpeisiin. Omat tuntemukset ja ajatukset jäävät kiireessä toissijaiseksi. Jossain kohtaa saattaa tuntua siltä, että ei ole enää kosketusta itseen, omaan elämän suuntaan ja toiveisiin. Voimauttavat kysymykset -kortit auttavat käymään keskustelua itsen kanssa ja palautumaan takaisin omaan voimaan.

Voimauttavat kysymykset -korttipakka sisältää 52 värillistä kysymyskorttia. Voit käyttää kortteja mietiskelyyn, kirjoittamiseen tai muuhun voimauttavaan prosessiin. Korttien avulla voit tutkailla sisintäsi, vapauttaa sisäistä voimaasi ja lisätä energiaa elämääsi. Korttien mukana saat linkin tarkempiin korttien käyttövinkkeihin.

Voimauttavat kysymykset -kortit sopivat sinulle, kun

  • haluat vapauttaa ajatuksiasi kirjoittamalla vastauksia päiväkirjaan, juttelemalla ystävien kanssa tai mietiskelemällä
  • haluat avata uusia ovia elämässäsi, mutta et oikein tiedä, mitä tehdä
  • haluat rakentaa vuoden voimaantumisprosessin – nosta yksi kortti viikossa

Ideoita Voimauttavat kysymykset -korttien käyttöön:

  1. Ota päivittäin yksi kortti, jonka aihetta mietiskelet päivän aikana
  2. Tee itsellesi voimaannuttava vuosi nostamalla viikottain kortti. Huomaa, kuinka kortin sana saa eri viikonpäivänä erilaisia merkityksiä sinulle.
  3. Voimaannuta itseäsi, kun tunnet siihen tarvetta. Ota kortti, kun koet energiasi tai mielenrauhasi olevan heikkoa ja vahvista itseäsi kortin avulla.
  4. Kiinnitä kortteja ympäristöösi voimaannuttamaan. Kehystä työpisteeseesi, kotiisi tai vaikka jääkaapin oveen kortti, jonka sanoma tuo sinulle voimaa aina kun katsot korttia
  5. Anna kortti ystävällesi lahjaksi. Voit valita kortin, joka mielestäsi parhaiten sopii ystäväsi sen hetkiseen elämäntilanteeseen.

Lisätiedot

Paino100 g