Vine kukkatippa, viiniköynnös (Vitis vinifera), motivointiin 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Vine kukkatippa, viiniköynnös (Vitis vinifera), motivointiin

10,90 

Vine kukkatippa auttaa, kun sinulla on motivaation puutetta.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 18308-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Vine eli viiniköynnös (Vitis vinifera). Tunne: “Olet joskus tyranni halutessasi johtaa.”

Vine on ihmisille, jotka hallitsevat muita. He ovat usein hyvin kyvykkäitä, jopa erittäin lahjakkaita ja kunnianhimoisia, mutta he käyttävät kiistattomia lahjojaan muiden dominointiin ja tyrannisointiin. He tietävät asiat paremmin kuin kaikki muut ja alistavat muita. Vaikka he eivät yritäkään käännyttää muita ihmisiä, he ohittavat näiden toiveet ja mielipiteet ja vaativat täydellistä tottelevaisuutta. He ovat aggressiivisia ja ylpeitä ja voivat olla häikäilemättömän vallanhaluisia; äärimmäisyyksiä ovat kovuus, julmuus ja myötätunnottomuus.

Äärimmäisiä esimerkkejä ovat vanhemmat tai esimies, joka johtaa rautatangolla, tai poliittinen diktaattori, joka keinolla millä hyvänsä saavuttaa päämääränsä, tai koulukiusaaja, joka vihamielisesti kontrolloi muita lapsia. Vinen positiivisena mahdollisuutena on päättäväisyys ilman vallanhimoa.

Positiiviset Vine-ihmiset näkevät hyvän muissa ihmisissä ja rohkaisevat ja opastavat ilman kontrollointia. Heistä tulee viisaita johtajia, opettajia, esimiehiä tai vanhempia. He käyttävät lahjojaan auttaakseen muita tuntemaan itsensä ja löytämään oman polkunsa elämässä. He innostavat muita horjumattomalla itsevarmuudellaan.

“Erittäin kykeneviä ihmisiä, varmoja omista kyvyistään, luottavaisina menestykseen. He ovat niin varmoja, että he ajattelevat, että se olisi muiden eduksi, jos heidät voitaisiin saada tekemään asioita niin kuin he itse tekevät tai kuten he ovat varmoja siitä, että he ovat oikeassa. Sairanakin he ohjaavat avustajiaan. Heillä voi olla suuri arvo hätätilanteissa.” – Tohtori Edward Bach

“Motivoi, ei dominoi”

Avainsanat:Hallitseva , joustamaton, erittäin kykenevä, lahjakas, kiusaava, aggressiivinen
Inhimillinen indikaatio:
Niille, jotka hallitsevat muita. He tietävät paremmin kuin kaikki muut ja alentavat muita.

Inaktiivinen ainesosa: Säilöntäaine 27 % rypälealkoholia

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

 

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Paino30 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>