Bach, kukkatipat

Vervain kukkatippa, rohtorautayrtti rauhoittumiseen

10,90 

Vervain kukkatippa voi olla avuksi, kun tunnet olosi liian innostuneeksi ja jännittyneeksi. Vervain auttaa rauhoittumaan ja rentoutumaan.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 18308-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vervain eli rohtorautayrtti (Verbena officinalis). Tunne: “Innostuneisuutesi kuluttaa voimiasi.”

Vervain on ihmisille, joilla on pinttyneitä periaatteita ja päähänpinttymiä. He ovat vakuuttuneita siitä, että ovat oikeassa ja muuttavat harvoin mieltään sen suhteen. Ne jotka tarvitsevat Vervainia, ovat päättäväisiä, mutta tiukkia ylisuorittajia ja jännittyneitä. He laittavat turhan paljon energiaa kaikkiin tekemisiinsä ja saattavat fyysiset rajansa äärimmilleen. Heidän mielensä juoksee tapahtumien edelle; he ottavat itselleen liikaa työtä ja käyvät käsiksi liian moneen asiaan yhtäaikaa. Nämä ihmiset ovat lujatahtoisia, ja heillä on jyrkät mielipiteet.

Koska he ovat herkkiä epäoikeudenmukaisuudelle ja omistautuvat asioille usein itsensä uhraten, heidän yli-innostuksensa saattaa olla fanaattista jopa siinä määrin, että he vieraannuttavat potentiaaliset liittolaiset ja vakuutettavat. Vervain-ihmiset saattavat kärsiä unen puutteesta, joka johtuu heidän aktiivisesta mielestään ja kyvyttömyydestään ja haluttomuudestaan rentoutua. Koska he ovat puheissaan ja liikkeissään hyvin demonstratiivisia, he saattavat olla ärsyttäviä, turhautuneita ja harmistuneita periaatekysymyksistä.

Vervainin positiivisena mahdollisuutena on rauhallinen, viisas, kärsivällinen ja rentoutumiskykyinen ihminen. Vaikka hänellä on vahvat näkemykset, hän voi muuttaa niitä sopivassa tilanteessa, eikä hänen tarvitse tyrkyttää niitä muille. Hänellä on laaja näkemys elämästä ja tapahtumista. Positiiviset Vervain-ihmiset ymmärtävät, kuten tri Bach kirjoitti, että: “Paremminkin olemalla kuin tekemällä on aikaansaatu kaikki suuret asiat.”

“He, joilla on vahvat periaatteet ja ideat, joiden uskotaan olevan oikeassa ja joita he harvoin muuttavat. Heillä on suuri halu kääntää ympärillään olevat omiin elämännäkemyksiinsä. He ovat tahdonvoimakkaita ja heillä on paljon rohkeutta. He ovat vakuuttuneita niistä asioista, joita he haluavat opettaa. Sairaanakin he kamppailevat kauan sen jälkeen, kun monet olisivat luopuneet tehtävistään.” – Tohtori Edward Bach

“Rentoudu ja rauhoitu”

Avainsanat: Liiallinen innostus, hyperaktiivinen, fanaattinen, erittäin jännittynyt
Inhimillinen indikaatio: Ihmisille, joilla on vahva tahto ja vahva mieli, joka kilpailee tapahtumien edellä.

Inaktiivinen ainesosa: Säilöntäaine 27 % rypälealkoholia

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

 

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Lisätiedot

Paino30 g