Taidemagneetti Ex Astris 

5,50 

Taidemagneetti rautalankaveistoksesta Ex Astris.

21 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7031 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Taidemagneetti Ex Astris on herkästä rautalankaveistoksesta otettu valokuva, joka on painettu magneetille. Taidemagneetti sopii jääkaapin oveen, metalliseen muistitauluun tai sen voi kehystää tavalliseen valokuvakehykseen tauluksi seinälle.

Tämä magneetti toimii myös postikorttina. Sen mukana tulee valkoinen kirjekuori.

Koko: 14 × 11 cm.

Taidemagneetti on taiteilija Sini Virkajärven signeeraama käsin. Signeeraus on tehty hopeakynällä korttiin.

Tausta on musta, kuten magneetissa on, mutta siihen voi kirjoittaa  ja piirtää maalikynällä, esimerkiksi metallinvärisillä tusseilla. Taidemagneetin mukaan voi tilata kulta- tai hopeatussin käytännöllisesti samaan pakettiin valmiiksi.

Tämä sopii erittäin hyvin joulu-, rippi-, ristiäis- tai ystävänpäiväkortiksi enkeliaiheensa vuoksi, mutta käy muutenkin pieneksi muistamiseksi enkelifanille. Metallinhohtoisella tussilla voit kirjoittaa taidemagneettiin lyhyen runon tai aforismin kortin saajalle.

Taidemagneetti Ex Astris korostettuna

Haluatko taidemagneetista yksilöllisen? Korosta Ex Astris -taidemagneetti maalikynällä. Väritä herkästi hopealla Ex Astris reunoilta ja metallilangoista, muuta hiusten väriä kullalla halutessa tai kirjoita runo taidemagneetin saajalle vaaleanpunaiselle pohjalle.

Ex Astris-veistoksen syntytarina

Ex Astris -enkeliveistos valmistui Norman Cross-galleriaa varten. Galleria sijaitsee Englannin Peterboroughissa. Omistaja Derek pyysi enkeliä, joka on laskeutumassa taivaasta. Taiteilija Sini Virkajärvi valmisti keveän enkelin eri teräslangoista. Poikkeuksellisesti enkelissä on käytetty myös tiheää metalliverkkoa. Puvun kauneutta ja herkkyyttä korostavat kauniit metalliketjut.

Enkelin taiteilija nimesi “Ex Astris”, eli “tähdistä tullut”.

Valokuvan rautalankateoksesta on ottanut taitava Marko Marin. 

Vinkki: magneetin taakse voi kirjoittaa tärkeitä muistettavia asioita piiloon.

Katso muita taiteilija Sini Virkajärven taideaiheisia tuotteita täältä

Paino50 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>