Symfonie Wood Starter vaihtopääpuikkosetti 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Symfonie Wood Starter vaihtopääpuikkosetti

33,50 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9821 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Symfonie Wood Starter vaihtopääpuikkosetti on käytännöllinen setti erittäin houkuttelevalla väriyhdistelmällä ja kuviolla olevia pyöröpuikkoja. Symfonie on laminoitua koivua, joka tekee puikoista kevyitä, mutta poikkeuksellisen vahvoja ja kestäviä. Huolellisesti pakattu sarja sisältää puikkokärkiä 8 käytetyimmässä koossa sekä eri pituisia kaapeleita. 

Täydelliset kärjet, jotka ovat virheettömästi kapenevat, ovat ihanteellinen kaikille langoille ja kaikkiin neuleprojekteihin.

Kiillotettu puupinta toimii vaivattomasti kaikentyyppisillä langoilla hidastamatta neulontarytmiä ja neulominen on miellyttävää ja sujuvaa.

Kaapeli on helppo liittää tasaisella liitoksella ja silmukat liukuvat kaapelilta sujuvasti puikolle.

Puikkosarja tarvikkeineen kätevässä säilytys- ja kantolaukussa, joka on valmistettu kirkkaasta vinyylistä. Kotelossa on vetoketjupää ja 7 taskua kummallakin puolella puikkojen säilyttämistä varten. Kotelossa on paljon ylimääräistä tilaa työkaluille tai pienille projekteille!

Symfonie on neulojan suosikkineula: tuntikausia miellyttävää neulomista ilman käsien väsymistä.

Vaihtopääpuikkosetti sisältää:

8 neulaparia ja tarvikkeita

Pakkaus

Sarja 16 Symfonie-puun vaihdettavaa pyöröneulaa (8 kokoa – 2 neulan kärkeä kussakin koossa) pakattuna houkuttelevaan koteloon, jossa on läpinäkyvä vinyyli

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>