Shampoojauhe Outdoor hiuksille ja vartalolle 100g 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Shampoojauhe Outdoor hiuksille ja vartalolle 100g

15,90 

Shampoojauhe Outdoor on vedetön hiustenpesushampoo, joka on luonnomukaisesti valmistettu.

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 15412 Osastot: , , , ,

Shampoojauhe Outdoor Hair & Body on vedetön shampoojauhe hiuksille ja koko keholle! Jauhemainen luomushampoo ei sisällä lainkaan kemikaaleja, ärsyttäviä tensidejä eikä säilöntäaineita. Siksi se on hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle. Voit käyttää sitä huoletta kun peseydyt luonnonsuihkussa, järvessä tai joessa. Matkoilla se kulkee kätevästi mukana eikä läiky eikä vuoda. Kevyesti kuorivana se soveltuu ihanteellisesti koko kehon puhdistukseen ja sopii hienoille ja normaaleille hiuksille.

Käyttö: Ripottele kämmenelle 1 – 2 tl jauhetta ja hiero märkiin hiuksiin. Huuhtele hyvin. Toista käsittely. Ensimmäinen pesu irrottaa rasvan ja poistaa lian, toinen pesu muodostaa luonnollisen vaahdon, joka hoitaa ja vahvistaa hiuksia ja hiuspohjaa.

 

 

Pakkaus: 100g metallinen sirotin, jossa kierrekansi. Pakkaus ei sisällä muovia.

Ainesosat: Solum Fullonum (Fuller’s Earth)**, Acacia Concinna Fruit Powder*, Sapindus Mukorossi Shell Powder*, Emblica Officinalis Fruit Powder*, Terminalia Bellirica Fruit Powder*, Terminalia Chebula Fruit Powder*, Parfum (Fragrance)**, Citral***, Limonene***, Geraniol***. *sertifioitua luomua. **luonnollinen. ***luonnollisista eteerisistä öljyistä

ICADA- luomusertifioidussa Eliah Sahil luonnonkosmetiikassa yhdistyvät korkealaatuiset luonnon raaka-aineet ja hoitavat kasviainesosat. Hoida ja hemmottele hiuksesi ja ihosi parhaimmilla ja arvokkaimmilla luonnon antimilla. Eliah Sahil -tuotteet ovat huolella ja asiantuntemuksella valmistettuja, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Löydät tuotteista korkealaatuisia yrttejä, kukkia, kasveja ja jauhemuotoisia luonnon mineraaleja, muttet lainkaan vettä, säilöntäaineita, tensidejä, alkoholia tai lisättyjä tuoksuja.

Lisätiedot: luomu, vegaaninen

Paino120 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>