Rooibos Veriappelsiini irtotee 60 g luomu* 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Rooibos Veriappelsiini irtotee 60 g luomu*

2,90 

Veriappelsiini Rooibos on yksi suosituimmista rooibosmauistamme. Luontainen veriappelsiiniöljy antaa raikkaan säväksen punaiselle Rooibos teelle. Rooibos on luontaisesti kofeiiniton juoma.

7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6411020006028 Osastot: , ,

Luomu Veriappelsiini Rooibos on yksi suosituimmista rooibosmauistamme. Luontainen veriappelsiiniöljy antaa raikkaan säväksen punaiselle Rooibos teelle. Rooibos on luontaisesti kofeiiniton juoma.

Luomu Veriappelsiiniöljy on salaisuus tämän juoman uniikkiin makuun. Se antaa pehmeän ja hieman makeahkon maun juomalle. Hyvässä juomassa takana on myös uniikki Paardekopin viljelmiltä tuleva Rooibos tee, joka on parasta laadussaan.

Paardekopin rooibosviljelmät sijaitsevat karuissa olosuhteissa ja siksi sieltä tullun rooiboksen maku on voimakkaampaa ja aromikkaampaa. Tee tulee suoraan tuottajilta, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Maista ja ihastu!

Rooibosteen kuiva ilmanala ja karu maaperä altistavat sen äärimmäisille olosuhteille. Kuin myös Suomen Lapin yrttien, niiden terveellisyys kumpuaa karusta luonnosta. Sama pätee myös rooibokseen. Tämä autiomaayrtti ulottaa juurensa yli kahteen metriin ja kerää sieltä huomattavan määrän antioksidantteja ja mineraaleja, kuten rautaa ja magnesiumia. Sen on sanottu vahvistavan niin vastustuskykyä kuin pitävän ihon nuorekkaana pitkään. Rooibos on myös diureetti, joten sillä voi olla puhdistavia vaikutuksia.

Valmistus

Käytä n. 2 tl / 2 dl vettä. Rooiboksen haudutuslämpötila on 90-100 asteinen eli käytä lähes kiehuvaa vettä. Rooibosta kannattaa hauduttaa vähintään 5 min.

Rooibos tee ei kitkeröidy pitkäänkään hauduttaessa, joten sen valmistaminen ei ole minuutilleen tarkkaa. Rooibos teetä hauduttaessa kannattaa toisaalta omata laadukkaat teen valmistus välineet, sillä rooibos on hyvin hienojakoista. Valikoimastamme löydätte mm. forsman easy sihdin, jolla saat takuu varmasti mauistuvan rooibos elämyksen. Kaikki tee pannumme omaavat myös tiheän sihdin, joten ne käyvät hyvin myös rooiboksen hauduttamiseen.

Rooiboksesta valmistat myös kylmähauduttamalla kätevästi herkullisen jääteen!

 

Sisältö: Reilun kaupan Rooibos, luontainen veriappelsiiniöljy.

 

Paino70 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>