Pyykkietikka hajusteeton 

6,90 37,50 

Ole Hyvä Pyykkietikka on hajusteeton, ekologinen ja kotimainen pyykkietikka käytettäväksi huuhteluaineena sekä vaatteiden raikastamiseen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Pyykkietikka korvaa kätevästi huuhteluaineen. Pyykkietikka tekee pyykistä ihanan pehmeän, vähentää sen sähköisyyttä ja poistaa pesuainejäämät. Pyykkietikka myös kirkastaa kirjopyykin värit ja suojaa samalla valkopyykkiä kellastumiselta.

Se myös ehkäisee saostumien muodostumista pyykkikoneeseen puhdistaen konetta sisältä sekä putkistoa.

Annostelu: Laita kolme korkillista pyykkietikkaa pesukoneen huuhteluainesäiliöön tavallisen huuhteluaineen sijaan.

Sisältää: Sodium Benzoate.

pH n. 3.

Incredients : Aqua, Vinegar, Sodium Benzoate.

Pyykkietikka – miten raikastan vaatteita?

Vinkkinä vaatteiden raikastukseen pyykkietikkaa voi käyttää näppärästi suihkepullosta sumuttamalla vaatteita. Villavaatteet, talvitakit, jakut ja muut vaatteet, joiden peseminen ei ole tarpeen, mutta vaate on säilytyksessä ummehtunut tai käytössä ollessa saanut erilaisia hajuja, raikastuvat pyykkietikkaa käyttämällä nopeasti ja helposti. Pyykkietikan ominainen etikan tuoksu häipyy, kun vaate kuivuu. Useimmille vaatteille riittää pintakäsittely.

Mikäli vaatteessa on voimakkaasti ummehtuneen haju esimerkiksi vintillä säilyttämisen jälkeen tai vaatteelle on lorahtanut jotain epämiellyttävän hajuista, voi vaatetta raikastaa enemmän lorauttamalla hiukan pyykkietikkaa sekä pesuainelokeroon että huuhteluainesäiliöön.  Tällöin voi jättää pois yleensä pesuaineen (olettaen, että vaate on puhdas ja vain haisee ummehtuneelta tai muutoin pahalta) ja pestä vaatteen normaalipesussa pyykkietikalla. Kuivuttuaan pyykkietikan ominainen etikkamainen haju häviää ja vaate on raikas ja käyttökelpoinen.

Samalla kun pyykkietikka raikastaa vaatteita, se myös pehmentää villavaatteita. Uusi karhea neule on hyvä käsitellä pyykkietikalla; villan luonnolliset ominaisuudet lämmittävänä ja hengittävänä säilyvät neuloksen pehmentyessä miellyttäväksi.

Ole Hyvä – aito suomalainen ekoteko

Ole Hyvä Luonnontuote Oy valmistaa ihmisille ja luonnolle turvallisia, ekologisia ja vegaaneja pesuaineita Haminassa, Etelä-Suomessa. Yritys toimii kokonaiseettisesti käyttäen tuotteissa 100 % luontopohjaisia ainesosia ja ottamalla kestävyyden sekä kohtuullisuuden huomioon kaikilla mahdollisilla tuotannon osa-alueilla.

 

PainoEi saatavilla/-tietoa

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>