Punaseetripalikat koukulla hyönteisten karkottamiseen 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Punaseetripalikat koukulla hyönteisten karkottamiseen

9,50 

Punaseetri torjuu hyönteisiä luontaisesti ilman myrkyllisiä aineita.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 12960 Osastot: , ,

Punaseetripalikat ovat käytännöllinen ja ekologinen tapa torjua hyönteisiä.

Punaseetrin tuoksu saattaa miellyttää ihmisiä, mutta hyönteiset vierastavat punaseetriä ja karttavat sitä. Koukulliset punaseetripalikat voidaan asettaa roikkumaan kaikkiin kodin tiloihin, jonne kutsumattomilla vierailla, hyönteisillä ja toukilla, ei ole asiaa. Palikoita on helppo käyttää ja ne sopivat erityisesti roikkumaan kodin kaappitiloihin, jotka saavat samalla raikkaan tuoksun.

Aseta palikat lattiatasolle lattialistojen viereen tai hankaliin kulmiin, jolloin hyönteiset eivät tunkeudu listojen raoista huoneeseen. Punaseetri on turvallinen ja myrkytön vaihtoehto, joka sopii myös lemmikkitalouksiin sekä lapsiperheisiin.

Voit käyttää punaseetripalikoita turvallisesti kaapeissa, joissa säilytät vaatteita, kodin liinavaatteita tai ompelu- ja käsityölankoja tai kankaita.

Punaseetripuun tehokkuus voi säilyä jopa vuosia, joten punaseetri on luonnollisuuden lisäksi myös kestävä kulutuksen mukainen tuote. Tuotteen tehoa voi virkistää hieromalla puun pintaa kevyesti hiekkapaperilla, tai laittamalla muutaman tipan punaseetriöljyä tuotteen pinnalle.

Yhden palikan koko: 19 x 5 x 1.7 cm

Materiaali: käsittelemätön punaseetripuu (Juniperus Virginia)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>