Pohjoista ayurvedaa – Keholle, mielelle, iholle 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Pohjoista ayurvedaa – Keholle, mielelle, iholle

33,90 

Kirjan avulla opit tekemään hyvinvointisi kannalta järkeviä valintoja – eli itsestä huolehtimista ayurvedan ohjeilla pohjoisen oloihin sopien.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 19219 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Pohjoista ayurvedaa – Keholle, mielelle, iholle on perinteisen intialaisen lääketieteen ayurvedan oppeja pohjoisen ilmastoon ja luontoon sovellettuna. Ayurvedan mukaan meidän tulisi hoitaa itseämme eri tavoin eri olosuhteissa, esimerkiksi elämäntilanteen tai vuodenajan muuttuessa. Ayurveda on kokonaisvaltaista eli kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kirja opettaa sinulle tasapainoista ja harmonista elämäntapaa sekä itsehoitoa, juuri sinun kehotyypillesi soveltuen.

Kirjan avulla voit tunnistaa oman kehotyyppisi ja saat tietoa, miten vuodenajat vaikuttavat kehotyyppiisi. Ayurvedan ohjeiden avulla voit säilyttää tasapainon vaihtuvissa olosuhteissa. Kirja auttaa sinua syventämään auttaa syventämään itsetuntemusta sekä ymmärtämään ruokavalion, ihonhoidon ja muiden elintapojen vaikutuksen hyvään oloon.

Kirjoittajat ovat kokeneita ayurvedan asiantuntijoita, joilla on pitkä käytännön kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaisissa olosuhteissa:

Mandip Kaur on Surya Ayurveda Hyvinvointikeskuksen perustaja ja luennoija. Mandip Kaur on soveltanut ayurvedan oppeja pohjoisen oloissa lähes koko ikänsä.

Jaana Pokka on ayurvedahoitaja, ekokosmetologi ja yksi ayurvedisen ihonhoidon edelläkävijöistä Suomessa.

Dr Pardaman Sharma on arvostettu ayurveda-asiantuntija, kouluttaja ja luennoija. Isoisältään ja isältään parhaat opit perinyt dr. Pardaman Sharma on suorittanut ayurvedalääketieteen tutkinnon intialaisessa yliopistossa.

Rosi Sotkasiira on ekokosmetologi ja ayurvedisen ihonhoidon asiantuntija.

Gummeruksen tiedote kirjasta

Paino200 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>