Piparminttu-hunaja 

7,00 

Ahontuvan Tarhan piparmintulla maustettu hunaja lasipurkissa.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 12793 Osastot: ,

Piparminttu-hunaja on parhaimmillaan kylmän vuodenajan lämpimänä juomana. Piparmintun makuinen hunaja käy myös toteihin.

Valmistettu hunajasta, suomalaisesta piparminttuyrtistä ja piparminttuöljystä. Ahontuvan Tarhan hunaja on 100% kotimainen hunaja.

Hunaja on monipuolinen ja hyvä raaka-aine, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen. Käytä makeutusaineena sokerin sijaan. Voit myös käyttää maustettua hunajaa leivontaan, puuron päälle, maustamaan teetä tai kuumaan juomaan; vain mielikuvituksesi laittaa rajat käyttötavoille.

Hunaja on täyteläisen maun salainen ainesosa. Hunaja on parasta, mitä luonto ihmiselle antaa. Puhdasta, terveellistä, herkullista – kesän valo ja ilo makeana maisteltavissa. Hunaja runsastuttaa maun ja on korvaamaton apu ruoanlaitossa.

Luonnon herkullisin helmi ansaitsee arvoisensa kumppanit makujen matkalle. Siksi Ahontuvan Antti ei ole koskaan valmis tinkimään tuotteidensa raaka-aineista tai niiden määrästä. Korkea laatu ja kotimaisuus ovat Antin työn kulmakiviä.

Ahontuvan Tarhat on Keski-Suomen Uuraisilla oleva mehiläistarha, jossa tarhuri vaalii mehiläispesiä rakkaudella.

Ahontuvan hunajaa saa puhtaana hunajana sekä erilaisina hunajatuotteina, kuten maustettuna hunajana.

Paino: 240g

Tutustu muihinkin Ahontuvan Tarhan hunajavaihtoehtoihin.

Valmistajan sivut: https://ahontuvantarhat.fi/

”Rakastan mehiläisiä, sillä mehiläisissä näkyy elämän kauneus, hyvyys ja ilo. Mehiläispesästä näkee ja kuulee, onko kaikki kunnossa. Mehiläiset myös kertovat minulle, millainen kesä on meneillään. Emokasvatus ja mehiläisten hoito surisevat syvällä sydämessäni.”

-tarhuri Antti

Paino240 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Piparminttu-hunaja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>