Pine kukkatippa, mänty (Pinus sylvestris), syyllisyydentunteisi 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Pine kukkatippa, mänty (Pinus sylvestris), syyllisyydentunteisi

10,90 

Pine kukkatipat voivat olla sinulle avuksi, kun Kun tunnet syyllisyyttä ja itsesyytöstä, joka ei välttämättä perustu mihinkään todelliseen väärintekoon, mutta tuhoaa mahdollisuuden iloon elämässä.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 18308-1-1-1-1-1-1-1 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Pine eli mänty (Pinus sylvestris). Tunne: “Tunnet syyllisyyttä tai syytät itseäsi.”

Pine sopii ihmisille, jotka tuntevat olevansa täynnä syyllisyyttä ja itsesyytöksiä; he syyttävät itseään toisten ihmisten virheistä ja todellakin kaikesta, mikä menee vikaan. He eivät tunne itseään minkään arvoisiksi. Heidän syyllisyyskompleksinsa ja häpeäntunteensa ei välttämättä perustu mihinkään ajankohtaiseen virheeseen, mutta se pilaa elämänilon mahdollisuuden. Nämä ihmiset ovat olemukseltaan nöyriä ja anteeksipyytäviä; he pahoittelevat sairastamistaan ja saattavat ajatella, että ovat ansainneet sen aiheuttaman tuskan.

Pinen positiivisena mahdollisuutena on antaa ihmisten hyväksyä vastuunsa totuudenmukaisesti ja antaa tervettä arvostelukykyä. Positiiviset Pine-ihmiset hyväksyvät ja kunnioittavat itseään aivan kuten muitakin, ilman liioitellun negatiivista tuomitsevuutta. Pinen suhteen tri Bach kirjoitti: “…Pienikin määrä tuomitsevuutta itseä tai toisia kohtaan on tuomitsevuutta Universaalia Rakkautta kohtaan, ja se estää meitä ja rajoittaa voimiamme, joiden avulla voisimme sallia Universaalin Rakkauden virrata kauttamme muille.”

 

“Kunnioita itseäsi”

Avainsanat:Syyllisyys, itsesyytös, nöyrä, anteeksipyytävä, häpeä, arvoton, ansaitsematon
Inhimillinen osoitus:Kun tunnet syyllisyyttä ja itsesyytöstä, joka ei välttämättä perustu mihinkään todelliseen väärintekoon, mutta tuhoaa mahdollisuuden iloon elämässä.

Inaktiivinen ainesosa: Säilöntäaine 27 % rypälealkoholia

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

 

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Paino30 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>