Perinteinen Honey Mask -kuorintavoide 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Perinteinen Honey Mask -kuorintavoide

5,50 

Ravitseva hunajainen kasvo- ja vartalonaamio. Hoitavaa pehmeyttä ja kosteutta kuivalle ja normaalille iholle luonnollisin keinoin ilman turhia kemikaaleja.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6-1 Osastot: , , ,

Perinteinen Honey Mask -kuorintavoide on ravitseva hunaja-tyrni-kasvo- ja vartalonaamio. Hoitavaa pehmeyttä ja kosteutta kuivalle ja normaalille iholle luonnollisin keinoin ilman kemikaaleja. Sisältää suomalaista Korpiahon hunajaa, manteliöljyä ja kuorivia sokerikiteitä. Korpiahon Kasvo- ja Vartalonaamiot valmistetaan täysin suomalaisesta Korpiahon hunajasta, ja ne sisältävät 90 % hunajaa.

Kasvo- ja vartalonaamiot ravitsevat ja elvyttävät ihoa poistaen kuollutta ihosolukkoa. Käytä saunan lämmössä tai lämpimän suihkun päätteeksi, hieromalla ihoon. Tehostaaksesi kuorintaa voi käyttää massage-hansikasta. Naamioihin lisätyt sokerikiteet kuorivat tehokkaasti ja hellävaroen. Säilytä naamiot kylpyhuoneessa, älä saunan lämmössä, jotta kiteet pysyvät kovina. Lopuksi rasvaa iho Korpiahon hunajaisilla kosteusvoiteilla.

Loistava lahjaidea tyttöjen iltaan, polttareihin tai muuksi lahjaksi!

Huom. Pähkinä/manteliallegisia pyydämme huomioimaan, että osa Honey Maskeista sisältää manteliöjyä tai ne saattavat valmistuksessa olla tekemisissä manteliöljyn kanssa.

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>