Peer Gynt villalanka 100% villaa 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Peer Gynt villalanka 100% villaa

4,95 

Norjalainen Peer Gynt on 100 % villalanka, joka soveltuu ulkoiluvaatteisiin, puseroihin sekä asusteisiin. 100% villaa voi myös huovuttaa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Peer Gynt villalanka on valmistettu 100% norjalaisesta villasta, pehmeää ja mukavaa. Alkuperäinen ja vanhin langanlaatu, joka on ollut markkinoilla vuodesta 1938. Peer Gynt villalanka sopii erityisen hyvin neuleiden ja suurempien maskuliinisten vaatteiden neulomiseen, koska muoto ja verho pitävät hyvin.

Norjalaispuserot ovat olleet suosittuja vuosikymmeniä. Kaarrokeneuleiden mallit on helppo ja nopea neuloa sekä näyttäviä vaatteita. Koristeelliset kuviot ovat yksinkertaisia ja viehättävät ajattomina vuodesta toiseen. Peer Gynt -lanka soveltuu erinomaisesti norjalaispuseroihin sekä myös perinteisiin islantilaispuseroihin.

Materiaali: 100% norjalainen villa

Puikkosuositus: 3,5-4 mm

Koko: 50 g / 91 m

Paksuus: worsted

Neuletiheys: 22 s / 10 cm

Hoito-ohje: pesukoneessa villapesuohjelmalla. Käytä mielellään pesupussia neuleita pestessä, jotta neule ei veny muodottomaksi konepesussa. Voit myös käsinpestä villaneuleet. Villaneuleille riittää myös tuuletus, tarvittaessa voi etikalla raikastaa villavaatteita (laita sumupulloon 1 osa etikkaa ja 9 osaa vettä, sumuta kosteaksi ja anna kuivua). Muotoile villavaatteet kosteina tasolla.

Huovuttaminen: 100% villalankaa, jota ei ole superwash-käsitelty, voi huovuttaa. Villa huopuu niin pesukoneessa pestessä kuin muillakin huovutustavoilla. Peer Gynt -langasta voit siis neuloa huovutettavia tossuja, lämpimiä kintaita, patalappuja tai vaikka askarrella huopapalloja. Huovuta koneessa varovasti valmis neule 40 asteen pesuohjelmalla. Mikäli neule ei ole huopuuntunut riittävästi, toista pesu uudelleen. Voit laittaa huovutettavien lapasten tai sukkien sisään muovipussin, kiinnitä se langalla tarvittaessa neuleeseen. Muovipussi estää neuletta takertumasta vääristä kohdista kiinni ja konepesun jälkeen on helppo muotoilla huovutettu neuletyö. Muista, että huovuttaminen kutistaa neuletta eli neulo huomattavasti tarvittavaa kokoa suurempi neule.

Tutustu Sandnes Garnin Peer Gyntiin tästä

Vinkki: voit käyttää useimpia islantilaispuseroiden ohjeita, jotka ovat 3,5-4,5 mm lopi-langoille. Tee ensin mallitilkku ja tarkista neuletiheys, jotta saat vastaavan kuin ohjeessa mainittu tiheys.

PainoEi saatavilla/-tietoa

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>