Olive kukkatippa, oliivi (Olea europaea), väsymykseen 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Olive kukkatippa, oliivi (Olea europaea), väsymykseen

10,90 

Olive kukkatippa voi olla sinulle avuksi voimakkaaseen uupumukseen.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 18308-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Olive eli oliivi (Olea europaea). Tunne: “Olet väsynyt ponnisteltuasi.”

Olive on niille, jotka ovat uupuneita fyysisesti tai mentaalisesti pitkän henkilökohtaisten vaikeuksien aiheuttaman rasituksen, intensiivisen opiskelu- tai työjakson, pitkän sairauden tai toisen ihmisen hoitamisjakson vuoksi. Se on hyvä uute toipumiseen. Olive-yksilöä voidaan luonnehtia kuvauksella uupumusta kyyneliin asti, kun kaikki voimavarat ja energia on kulunut loppuun. Kaikki on ponnistelua; yksilö väsyy helposti, ja elämästä puuttuu maku.

Kärsivät eivät enää nauti työstään tai vapaa-ajan harrastuksistaan, jotka ennen tuottivat heille mielihyvää. Oliven positiivisina mahdollisuuksina ovat voimien palautuminen, elämänvoima ja kiinnostus elämään.

Positiiviset Oliveihmiset eivät enää menetä omia voimavarojaan, vaan kuuntelevat omaa sisäistä opastustaan ja tunnistavat kehonsa tarpeet. He kykenevät ylläpitämään mielenrauhaansa jopa silloin, kun heidät on pakotettu olemaan aloillaan.

“He, jotka ovat kärsineet paljon henkisesti tai fyysisesti ja ovat niin uupuneita ja väsyneitä, että heistä tuntuu, ettei heillä ole enää voimia ponnistella. Heille arki on kovaa työtä, ilman nautintoa.” – Tohtori Edward Bach

“Palauta energia”

Avainsana: Energian puute, väsymys, toipuminen
Inhimillinen indikaatio: Kun olet uupunut ilman voima- tai energiavarastoja.

Inaktiivinen ainesosa: Säilöntäaine 27 % rypälealkoholia

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

 

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Paino30 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>