Ole Hyvä ikkunasuihke Eukalyptus 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Ole Hyvä ikkunasuihke Eukalyptus

6,50 32,90 

Ekologinen kotimainen ikkunasuihke, jossa on aidosta eteerisestä öljystä eukalyptuksen tuoksu.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Ole Hyvä ikkunasuihke Eukalyptus pesee ikkunat kätevästi puhtaiksi ja kirkkaiksi. Ekologinen Ikkunasuihke sopii mainiosti sekä perusteelliseen ikkunanpesuun että yksittäisten likaläikkien poistamiseen. Se sisältää ainoastaan kasvipohjaisia raaka-aineita eikä siksi jätä pinnalle muuta kuin eteerisen öljyn raikkaan tuoksun. Ikkunasuihke soveltuu hyvin peilien, ikkunoiden ja kaikkien muiden lasipintojen puhdistukseen. Voit käyttää ikkunasuihketta myös kaakeleiden pesuun ja kirkastamiseen.

Käyttöohje: Suihkauta pestävälle pinnalle ja pyyhi pinta kuivaksi. Raitoja ei jää, kun pyyhkii täysin kuivaksi puhtaalla nukkaamattomalla liinalla. 

pH n. 4

Incredients: Sodium Lauryl Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Capryl Glucoside, Acetic Acid, Alcohol, Eucalyptus Radiata Oil.

Vinkki : Ole Hyvä ikkunasuihke Eukalyptus sopii mainiosti myös tablettien tai älypuhelinten lasipintojen puhdistuksen. Voit puhdistaa myös likaantuneet silmälasit.

Ole Hyvä – aito suomalainen ekoteko

Ole Hyvä Luonnontuote Oy valmistaa ihmisille ja luonnolle turvallisia, ekologisia ja vegaaneja pesuaineita Haminassa, Etelä-Suomessa. Yrityksemme toimii kokonaiseettisesti käyttäen tuotteissa 100 % luontopohjaisia ainesosia ja ottamalla kestävyyden sekä kohtuullisuuden huomioon kaikilla mahdollisilla tuotannon osa-alueilla.

Tutustu Elämänpuodin Ole Hyvä -tuoteperheeseen.

Paino650 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>