Naturelli Luonteva karstavillalanka 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Naturelli Luonteva karstavillalanka

4,90 5,90 

100% villalanka soveltuu kasvivärjäykseen ja neulottavaksi sellaisenaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Naturelli Luonteva karstavillalanka on norjalaista karstavillaa, joka soveltuu peruslankana kaikkeen neulontaan ja erityisen hyvin kasvivärjäykseen. Voit neuloa tai virkata karstavillalangasta haluamasi työn luonnonvärisenä värjäämättömänä, värjätä langan ennen neulomista tai värjätä valmiin neuleen tai virkkuutyön. Karstavilla pysyy neuleessa ryhdikkäänä ja hyvännäköisenä ja käytössä vain pehmenee ja paranee ominaisuuksiltaan. Karstavillalanka ei nyppyynny herkästi, joten villavaate säilyttää hyvin kauniin ulkonäkönsä vuosienkin käytössä.

Karstavillalangassa on kaikki villalangan parhaat ominaisuudet: villa on hengittävää eikä hiosta kuumallakaan ilmalla. Villa on erittäin lämmintä vaatteissa ja sillä on loistava kosteudenimemiskyky. Villavaatteeseen jäävä ilma villan välissä pysyy lämpimänä. Luonnonmateriaalina villa on yksi parhaista ja turvallisimmista materiaaleista: sen palavuus on huonohko eikä villa syty herkästi. Näiden ominaisuuksien ansiosta villa soveltuu hyvin retkeilyyn ja aktiivisiin harrastuksiin sekä ulkoiluun erittäin hyvin.

Karstavillalankaan käytetään lyhyempiä, paksumpia ja karkeampia lampaan villakuituja kuin kampalankaan. Karstaus poistaa villasta lyhyet kuidut ja kaikenlaiset roskat, joita villaan kertyy ajan mittaan ennen keritsemistä. Samalla kun villa karstataan, asettuvat kuidut yhdensuuntaisesti. Karstalanka on rouheista, aitoa villalankaa. Naturelli-perheen karstalangat ovat 100 % villaa, joten niiden huopumisominaisuudet ovat erinomaiset. Naturelli Luonteva karstavillalanka huopuukin kauniisti ja pehmeästi; huovuttamisen voi tehdä valmiiseen neuleeseen pesukoneella.

Luonteva 2-säikeinen
Koko: n. 100 g = 320 m
Tex 154×2, Nm 6,5/2

Luonteva 3-säikeinen
Koko: n. 125 g = 260 m
Tex 154×3, Nm 6,5/3

Lankava Naturelli -tuoteperheen langat sopivat erityisen hyvin kasvivärjäykseen. Voit käyttää niitä myös sellaisenaan.

Vinkkejä kasvivärjäykseen Tetri Designilta

PainoEi saatavilla/-tietoa

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>