Mimulus kukkatippa, apinankukka, pelkojen voittamiseen 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Mimulus kukkatippa, apinankukka, pelkojen voittamiseen

10,90 

Mimulus kukkatippa voi auttaa sinua, jos olet ujo, punastelet herkästi tai pelkäät tavanomaisia asioita kuten hämähäkkejä tai yksin jäämistä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 18308-1-1-1-1-1 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Mimulus eli apinankukka (Mimulus guttatus). Tunne: “Olet ujo tai huolestunut tietystä syystä.”

Mimulusta käytetään pelkoon, jota aiheuttavat tunnetut syyt, kuten sairaudet, kuolema, onnettomuudet, kipu, pimeys, kylmä, köyhyys, muut ihmiset, eläimet, hämähäkit, julkinen puhuminen, ystävien tai työpaikan menettäminen, hammaslääkärit jne.. Se sopii niille ihmisille, jotka kärsivät helposti nimettävistä peloista. Kärsijät saattavat olla taiteellisia ja lahjakkaita, mutta ujoja ja vetäytyviä, ja saattavat olla tuppisuita seurassa.

Mimulus-tyypit saattavat kärsiä punastumisesta, änkyttämisestä, hermostuneesta naurusta jne. Mimulus sopii hyvin ujoille, aroille, herkille lapsille, jotka pelkäävät eläimiä, pimeää jne. (ks. myös Larch).

Mimuluksen positiivisena mahdollisuutena on persoonallisuus, jota hallitsee hiljainen rohkeus kohdata koetukset ja vaikeudet huumorilla ja luottamuksella. Hän kykenee puolustamaan itseään, ja kun hänen tunteensa ovat täysin hallinnassa, hän voi nauttia elämästä ilman pelkoja.

“Kohtaa pelkosi”
Avainsana:Pelko, punastuminen, änkytys, ujous, arka, herkkä, rohkeuden puute
Inhimillinen indikaatio:
pelko tunnetuista asioista. Kuten pelko yksin jäämisestä, hämähäkkien pelko, lentämisen pelko tai pimeyden pelko. Ujous on myös tunnettu pelko.

Inaktiivinen ainesosa: Säilöntäaine 27 % rypälealkoholia

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

 

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Paino30 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>