Catteco

Merilevä shampoopala

9,90 

Normaalit hiukset – herkkä hiuspohja (tuoksuton)

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2199 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Merilevä shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä ja hamppuöljyä sekä hoitavaa Nilotica sheavoita. Shampoopala sisältää merilevää, jolla on edullinen vaikutus hiusten kasvuun ja samalla ehkäisevä vaikutus hiusten harvenemiseen nähden. Shampoopala sisältää olutta, jolla on hiuksiin tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus. Ei sisällä lisättyjä tuoksuja. Kun alat käyttää shampoopalaa, niin anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä saattaa kestää useita pesukertoja.

Merilevä shampoopala  soveltuu hyvin kuiville ja normaaleille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Merilevän ansiosta shampoopala tuuheuttaa hiuksia ja antaa niille samalla ryhtiä. Merilevä shampoopalan sisältämän sheavoin ansiosta hoitaa hyvin hiuksia ja on hellä myös herkälle hiuspohjalle. Merilevä soveltuu hyvin hennoille ja ohuille hiuksille. Merilevä soveltuu myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Pesutulos paranee entisestään, mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin ja vaikka pesee vartalon sillä aikaa ja lopuksi huuhtelee.

Cattecon shampoopalojen rasia on ekologista pahvia, jossa on vahamainen pinta. Shampoopalan voi huoletta säilyttää rasiassa. Käytön jälkeen anna shampoopalan kuivahtaa pinnasta, sujauta se rasiaan ja säilytä siinä. Matkallekin shampoopalan voi ottaa juuri sen omassa rasiassa, joka säilyy melko hyvin shampoopalan käyttöiän ajan.

INCI / INGREDIENTS: Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Sodium Hempseedate (Hamppuöljy), Butyrospermum Parkii Butter (Luomu Sheavoi), Aqua / Craft Beer, Fucas Vesiculosis (Merilevä), Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Lactate (Natriumlaktaatti)

Paino 100g.

Tutustu Cattecoon, merilevä shampoopalan valmistajaan www.catteco.fi

Merilevä shampoopalan seuraksi sopii Kaste-hoitoainepala