Lopi pattern book 38 – neuleohjeita lopilangoille 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Lopi pattern book 38 – neuleohjeita lopilangoille

14,90 

Lopi Pattern Book 38 sisältää yli 20 erilaista neuleohjetta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 12322 Osastot: ,

Lopi pattern book 38 on kokoelma ihania lopi-langoista valmistettuja neuleita. Ohjeet ovat englanninkielisiä ja kirjan mukana tulee lisälehdet ruotsin ja norjan kielillä. Kuvioiden kuvat ovat värillisiä ja niitä on helppo seurata.

Lopi -kirjan neulemallit on suunnitellut Védís Jónsdóttir, Islannin menestynein ja tunnetuin neulesuunnittelija. Neulesuunnittelijan idearikkautta heijastavissa malleissa on suunnittelijan omat kommentit kustakin luomuksesta.

Lopi pattern book 38 -kirjan ohjeista saat ideoita, kuinka lankojen värejä tai neuletyön värien määrää muuttamalla saat samalla ohjella useita aivan erinäköisiä neuletöitä valmistettua. Ohjeista löydät sopivia neuleita miehille, naisille, lapsille ja jopa koiralle. Erilaisia neulemalleja kirjassa on yli 25 kpl, joten varmasti löydät itsellesi mieluisimman neuletyön valmistettavaksi. Neuleohjeita on jokaiselle lopi-laadulle: Alafosslopille, Lettlopille, Jöklalopille, kehräämättömälle hahtuvalangalle Plötulopille sekä pitsineulelangalel Einbandille.

Kirjan useissa malleissa on kuva neuleesta esimerkiksi kahdella värillä neulottuna sekä useilla väreillä neulottuna. Voit helposti vaihtaa värit mieleiseksi sekä saat mielikuvan, miten värien määrän vaihtaminen vaikuttaa neuletyön lopulliseen ulkonäköön.

Voit tutustua Istex Pattern Book 38 -ohjekirjassa oleviin neuleisiin kätevästi jo Istexin verkkosivulla.

Kirjan ohjeet soveltuvat Istexin villalangoille, joita saat Elämänpuodin verkkokaupasta sekä liikkeestä Vilppulassa.

Védís Jónsdóttir, islantilaisneuleiden suunnittelija

Védís Jónsdóttir on kasvanut maatilalla Islannin länsirannikolla. Jónsdóttir on työskennellyt neulesuunnittelijana useissa yrityksissä ja toimii Istexin pääsuunnittelijana. Jónsdóttir on herättänyt henkiin uudelleen islantilaisneuleiden elämää kehittämällä uusia muotoja malleihin sekä suunnittelemalla aiempaa monipuolisempia ja samalla monimutkaisempiakin väriyhdistelmiä. Istexin lopi-lankojen värikartat ovat Védís Jónsdóttirin suunnittelemat: neulesuunnittelija valitsee värimaailman Islannin luonnosta. Samalla ainutlaatuisesta lopi-villasta saadaan villan parhaat ominaisuudet esille.

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>