Lopi pattern book 22 – neuleohjeita lopilangoille 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Lopi pattern book 22 – neuleohjeita lopilangoille

16,90 

Lopi Pattern Book 22 sisältää neuleohjeita pipoille, huiveille ja muille asusteille.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 13346 Osastot: ,

Lopi pattern book 22 on kokoelma ihania lopi-langoista valmistettuja neuleasusteita. Ohjeet ovat englanninkielisiä ja kirjan mukana tulee lisälehdet ruotsin ja norjan kielillä. Kuvioiden kuvat ovat värillisiä ja niitä on helppo seurata.

Lopi -kirjan neulemallit on suunnitellut Védís Jónsdóttir, Islannin menestynein ja tunnetuin neulesuunnittelija. Neulesuunnittelijan idearikkautta heijastavissa malleissa on suunnittelijan omat kommentit kustakin luomuksesta.

Lopi pattern book 22 -kirjan ohjeista saat ideoita, kuinka lankojen värejä tai neuletyön värien määrää muuttamalla saat samalla ohjella useita aivan erinäköisiä neuletöitä valmistettua.

Kirjan useissa malleissa on kuva neuleesta esimerkiksi kahdella värillä neulottuna sekä useilla väreillä neulottuna. Voit helposti vaihtaa värit mieleiseksi sekä saat mielikuvan, miten värien määrän vaihtaminen vaikuttaa neuletyön lopulliseen ulkonäköön.

Voit tutustua Istex Pattern Book 29 -ohjekirjassa oleviin neuleisiin kätevästi jo Istexin verkkosivulla.

Kirjan ohjeet soveltuvat Istexin villalangoille, joita saat Elämänpuodin verkkokaupasta sekä liikkeestä Vilppulassa.

Védís Jónsdóttir, islantilaisneuleiden suunnittelija

Védís Jónsdóttir on kasvanut maatilalla Islannin länsirannikolla. Jónsdóttir on työskennellyt neulesuunnittelijana useissa yrityksissä ja toimii Istexin pääsuunnittelijana. Jónsdóttir on herättänyt henkiin uudelleen islantilaisneuleiden elämää kehittämällä uusia muotoja malleihin sekä suunnittelemalla aiempaa monipuolisempia ja samalla monimutkaisempiakin väriyhdistelmiä. Istexin lopi-lankojen värikartat ovat Védís Jónsdóttirin suunnittelemat: neulesuunnittelija valitsee värimaailman Islannin luonnosta. Samalla ainutlaatuisesta lopi-villasta saadaan villan parhaat ominaisuudet esille.

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>