Liina kalalanka 12-säikeinen valkaisematon 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Liina kalalanka 12-säikeinen valkaisematon

15,00 

Puuvillainen kalalanka virkkaukseen ja mattoloimeksi.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6420616121120 Osastot: , , ,

Suomalainen Liina kalalanka on 100% puuvillaa ja sitä on saatavilla 6-, 9-, 12-, 15- sekä 18-säikeisenä. Liina kalalanka on erittäin vahva ja kestävä luonnonmateriaalista valmistettu lanka, jota käytetään laajasti esimerkiksi mattojen loimilankana sekä erilaisissa käsitöissä. Loppujen lopuksi kalalangan käyttökohteiden rajoituksena on vain tekijän mielikuvitus!

Värinkestovaatimukset: TSL 23-901

Pituus / 500 g n. 1 280 metriä

Materiaali: 100 % puuvillaa

Paksuus: 12 × 30 tex

Virkkuukoukku: 2,5

Puikkosuositus: TBA

 

Kaikki värilliset kalalangat ovat reaktiivivärjättyjä, eli niiden pesunkesto on 60 astetta ja ne täyttävät Standardisoimisliiton värinkestevaatimukset (TSL 23-901).

Kalalangan hoito-ohje: 60 asteen pesu, 3-pisteen silitys, ei valkaisua, kemiallinen pesu

Noudata aina annettua hoito-ohjetta. Lämpötilamerkinnät pesussa sekä silityksessä ovat enintään-lämpötiloja. Lajittele pyykki värin, likaisuuden, lämpötilan ja vaaditun mekaniikan mukaan. Pese tummat ja vaaleat tekstiilit erikseen. Valkoiset puuvillatuotteet vaativat valkaisevan pesuaineen, jotta ne pysyisivät valkoisina. Värillisille puuvillatuotteille valitaan ns. color-pesuaine, jotta värit pysyisivät hyvinä. Hoito-ohjemerkin alla oleva viiva tarkoittaa pesukoneen varovaista mekaniikkaa. Silloin myös pyykkiä laitetaan koneeseen vähemmän kuin normaalimekaniikan ohjelmissa.

Suomen langan vinkkejä kalalangan käyttöön: http://www.suomenlanka.fi/tuotteet/liina-kalalanka/

Paino500 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>