Lempi lemmen-saippua 

7,00 

Lempi lemmen on aistillinen käsintehty luonnonsaippua. Anis, appelsiini ja patsuli ovat ikivanhoja sukuviettejä kiihottavia aineita. Kaura, humala, hunaja ja muskatella tunnetaan rentouttavista ominaisuuksistaan. Tyrnimarjat antavat saippualle väriä.

2 varastossa

Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Lempi on rakkaus, kauneus, viehätys ja toivo. Halajaminen ja syleileminen, suloisuus ja hellyys. Lemmen on uskottu olevan kuin ihmistä ympäröivä taikavoima, eikä ulkonäkö, rikkaus tai muu maallinen ole siihen vaikuttanut. Lempeä kaipaavat turvautuivat lemmennostatukseen loitsuin ja rituaalein. Niitä voitiin käyttää niin heilojen houkutteluun, kuin uskottomuuden torjumiseen tai naimahalujen herättelyynkin.

Tämä saippua on saanut innoituksensa lemmestä ja nousevasta rakkaudesta. Anis, appelsiini ja patsuli ovat ikivanhoja sukuviettejä kiihottavia aineita. Kaura, humala, hunaja ja muskatelli tunnetaan rentouttavista ominaisuuksistaan. Tämänkin saippuan, kuten kaikkien rakkauteen liittyvien asioiden kanssa on aina toivoa muttei takuita!

Saippuan paino: 60 g

Ainesosat:Rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, hunaja*, risiiniöljy, luomukaura*, tyrnimarja*, aniksen, muskatellan, luomuappelsiinin ja pachoulin eteeriset öljyt, humala*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine.

INCI:Brassica napus, cocos nucifera*, aqua, sodium hydroxide, mel, ricinus communis, avens sativa*, fructus hippophae rhamnoides, pimpinella anisum, salvia sclarea, pogostemon cablin, citrus sinensis*, humulus lupulus, citral1, geraniol1, limonene1, linalool1. *Certified organic source. 1Naturally occurring in essential oil.

Paino70 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>