Laventeli eteerinen öljy -luomu 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Laventeli eteerinen öljy -luomu

9,50 

Raikas laventeli eteerinen öljy soveltuu kotitekoiseen kosmetiikkaan, raikastukseen, mielen rauhoittamiseen. Käytä tuoksulyhdyssä rentouttavan ilmapiirin luomiseksi. Kokeile laventelia myös hyttysten ja muiden hyönteisten torjuntaan

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 13103 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Laventeli eteerisessä öljyssä on pehmeä, tuttu, makean kukkainen tuoksu. Laventeli yhdistyy hyvin: geranium, ruusu, kamomilla ja palmarosa.

Laventelin eteerinen öljy on rentouttava / rauhoittava, korvaamaton ihonhoitoon.

Käyttö

Kylpy: 5-10 tippaa. Höyrystin: 3-5 tippaa.

Vartalo ja hieronta: 5 tippaa / 10 ml perusöljyä.

Vinkkejä: Laita muutama tippa tyynyyn rauhallisen unen saamiseksi – voidaan käyttää myös lapsille / tai hiero muutama tippa jalkapohjiin. Voidaan käyttää myös hajusteina ja kodin liinojen jne raikastamiseksi.

 

Sisältö ja alkuperä: Lavandula angustifolia, Höyry tislattu kukkivista latvoista. – Ranska

 

Käyttöturvallisuus

Erittäin turvallinen, monipuolinen öljy, jota voidaan käyttää siististi maltillisesti esim. Pienissä palovammoissa. Älä ota sisäisesti; Vältä katsekontaktia; ei sovellu vauvoille; säilytä poissa lasten ulottuvilta.

 

Lisätietoja löytyy Julia Lawlessin kirjoista: ‘Laventeliöljy’ ja ‘Eteeristen öljyjen tietosanakirja’.
Kaikki orgaaniset eteeriset öljyt ja ihonhoitotuotteet ovat Soil Associationin hyväksymiä. Heidän symboli etiketissä antaa sinulle varmuuden siitä, että heillä on sertifioitu standardi, johon voit luottaa. Ota yhteyttä, jos tarvitset käyttöturvallisuustiedotteen tietolomakkeita – toimitetaan yleensä vain irtotavarana.

Paino20 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>