Koivu pyöröpuikot 100 cm 

5,20 6,20 

Ekologiset luonnonmateriaalista valmistetut pyöröpuikot.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Koivu pyöröpuikot ovat erittäin miellyttävät neulomiseen. Luonnonmateriaalina koivu on kestävää ja kevytä. Puu on käsissä lämmintä, mutta luonnonmateriaalina ei kuumota neulojan käsiä. Koivuiset pyöröpuikot ovat kevyet ja niiden pinta on sileä ja lämmin käsitellä. Novitan koivuiset pyöröpuikot ovat FSC-sertifioitua koivua.

Kestävät luonnonmateriaalista valmistetut koivu pyöröpuikot ovat ekologinen valinta.

100 cm pituiset puikot soveltuvat puseroiden, huivien ja vaatteiden osien neulontaan erinomaisesti. Voit neuloa pyöröpuikoilla saumatonta pyöröneuletta tai hyödyntää puikkojen pituuden tasojen (esim. hihan) neulonnassa, jolloin suurin osa neuletyöstä lepää sylissä, eivätkä hartiat rasitu neuleen painosta.

Pyöröpuikoilla neulotaan neuletyö suljettuna neuleena. Tällöin sivuihin ei tule saumoja ja neulepinnasta tulee siistimpi. Pitkät 100 cm:n pyöröpuikot sopivat esimerkiksi jakkujen tai leveähelmaisten hameiden valmistukseen.

Suuret neuletyöt, kuten isot huivit ja peitot on kätevin neuloa tasona pyöröpuikoilla. 100 cm:n pyöröpuikot soveltuvat myös Magic Loop -neulomistekniikkaan, jolla voi neuloa yhtä aikaa kahta halkaisijaltaan pientä neuletyötä, kuten sukkia tai lapasia.

Pyöröpuikkoja on saatavilla paksuuksia 3.0-3.5 mm.

 

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>