Symfonie 80 cm pyöröpuikot 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Symfonie 80 cm pyöröpuikot

8,90 15,50 

Symfonie Wood puupuikot ovat soveltuvat moneen käyttöön.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Symfonie 80 cm pyöröpuikot ovat kauniisti värjättyä koivua, joka liukaspintaisena luistaa hyvin neuletyössä eivätkä silmukat jumiudu puikolle. Työ etenee joutuisasti ja mukavasti neuleen luistaessa kevyesti.

Värjätty koivu on miellyttävä materiaali; puu luonnollisesti on lämmin kädessä eikä hiosta kuumallakaan ilmalla. Symfonie 80 cm pyöröpuikot on kauniisti sävytetty ja puikko on kaunis katsella.

Pinta on laminoitu kestäväksi, joten Symfonie-puikot ovat hyvin korkealaatuiset ja kestävät runsaasti neulovallakin pitkään. Terävä kärki helpottaa ohuiden pitsilankojen neulomista ja on siten sopiva ohuille kierrelangoille, joita tylsemmillä puikoilla on vaikea käsitellä.

Kiinteällä pitkällä pyöröpuikolla voi neuloa tasoneuleita, pyöröneuleita sekä loop-tekniikkaa käyttämällä myös pieniä neuloksia tai kahdet sukat yhtä aikaa.

Kaapeli on taipuisa ja helposti säilytettävä. Neuloessa kaapeli ei kierry vaan neuletyö on siististi kaapelilla. Painavakin työ lepää taipuisan kaapelin ansiosta neulojan sylissä eikä taivuta puikkoja tai rasita neulojan käsivarsia tai ranteita.

Symfonie 80 cm pyöröpuikot ovat neulojan perustyöväline.

Vinkki: Mikäli pyöröneuleena neulottava työ vaikuttaa olevan kireällä 80 cm pyöröpuikoilla, voi ongelman helposti ratkaista “looppaamalla” eli vetämällä hiukan kaapelia silmukoiden välistä neuleen ulkopuolelle mutkalle. Neuleen edistyessä vedetään kaapeliin lenkki toisesta kohdasta, jolloin silmukoita saa liutettua helposti kaapelilla. Symfonie-sarjan kaapeli kestää erinomaisesti looppaus-tekniikkaa ja helpottaa siten neulojaa ja vähentää eri pituisten pyöröpuikkojen tarvetta.

Tutustu KnitPron Symfonie-sarjaan tästä linkistä 

Koko KnitPron valikoiman Elämänpuodista voit nähdä täältä 

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>