Heli Sirén

Keraaminen Villiruusu -taulu

16,00 35,00 

Kaunis kesäinen keraaminen Villiruusu -taulu, joka on keramiikkataiteilija Heli Sirénin valmistama.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Keraaminen Villiruusu -taulu on keramiikkataiteilija Heli Sirénin käsityönä valmistama. Villiruusut tuovat ihanat kesämuistot mieleesi. Herkkänä yksityiskohtana ruusun keskellä olevat heteet ovat kimaltavia.

Villiruusuna on metsäruusu(R. cinnamomea, Rosa majalis), jota voit tavata Suomessa villinä kauniina pensaana. Rosa majalis eli toukokuun ruusu kukkii keväällä yhtenä ensimmäisistä. Toukokuussa kukkivan villiruusun innoittama keraaminen Villiruusu -taulu on luonnollisesti erityisen sopiva äitienpäivälahjaksi samoin kuin ylioppilaalle tai ammattiin valmistuvalle muistoksi elämän tärkeästä hetkestä.

Kesään kuuluvat myös leppäkertut, jotka rakastavat villiruusuissa elämistä. Pysähdy taulun äärelle ja voit aistia rauhallisen tyynen kesäisen tunnelman.

Keraaminen Villiruusu -taulun jokainen yksityiskohta on käsin maalattu, joten täsmälleen kahta samanlaista taulua ei ole. Saat siis yksilöllisen uniikin Villiruusu -taulun.

Koko: halkaisija 12 cm tai 16,5 cm

Keramiikkataulun voi pyyhkiä kevyesti vedellä kostutetulla puhtaalla kankaalla.

Villiruusu -sarjassa on myös “tekstiviesti” -taulu, joissa toistuu sama kaunis villiruusuaihe yhdistettynä tekstiin.

Vinkki: taulun taakse voit helposti kirjoittaa pehmeällä tussilla onnittelut tai muun tervehdyksen taulun saajalle. Ostaessasi itsellesi taulun, voit kirjoittaa vaikka ajankohdan, jolloin hankit taulun itsellesi.

Heli Sirén -keramiikka on Elämänpuodin välitysmyynnissä suoraan keramiikkataiteilijalta. 

 

Lisätiedot

Halkaisija

12 cm, 16,5 cm