Kehäkukka -saippua 

7,00 

2 varastossa

Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kehäkukka -saippua on tuoksuton ja vegaaninen luonnonsaippua, jossa on kehäkukkaöljyä, kehäkukan terälehtiä ja aprikoosinsiemenöljyä. Mieto ja miellyttävä saippua joka sopii hyvin kasvojen pesuun ja lapsille. Kehäkukka -saippuassa on runsas kermainen vaahto.

Kehäkukat ovat vaatimattomia kukkia, vaikka aurinko asuu niiden sisällä. Täällä ylhäällä pohjoisessa kultainen aurinko paistaa koko kesän ja talvella aurinko virkistää sielua näyttäessään kasvonsa myrskyn jälkeen. Etelä-Siperiassa sijaitsevan Tuvan tasavallan kansan uskomuksissa aurinko on nainen, sillä aurinko on aina lähistöllä, ihan kuin äiti.

Kehäkukan terälehtiä on uutettu puhtaaseen rypsiöljyyn ja käytetty tähän saippuaan. Kehäkukan kukat ovat ihoa rauhoittavia ja myös syötäviä, mutta en söisi tätä saippuaa päivittäisen kehäkukka-annoksen saamiseksi!

Saippuan paino: 60 g

Ainesosat: Rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi*, lipeä,kehäkukkarypsiöljy*, aprikoosinsiemenöljy, risiiniöljy, kehäkukan terälehdet*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine

INCI: Brassica napus, cocos nucifera*, aqua, sodium hydroxide, calendula officinallis, prunus armeniaca, ricinus communis*. *Certified organic source.

Paino70 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>