Pakurin mahti -pakurisaippua 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Pakurin mahti -pakurisaippua

7,00 

Varasto loppu

Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Pakurin mahti on miedontuoksuinen vegaaninen luomusaippua, jossa on voimallista suomalaista pakuria. Sopii erityisesti psoriaatikoille, atoopikoille ja muuten aralle, herkälle iholle. Suomalaiset hennot hiukset rakastavat tätä saippuaa!

Tuuli kuljetti pakkasen halkaiseman koivun tuohen alle vieraan itiön asumaan. Ajan myötä nousi tummanpuhuvia lohkeilevia mykeröitä puun kylkeen. Koivu oli saanut kyljelleen pakurin. Pakuria on sen monien hyvien puolien ansiosta käytetty kansanparannuksessa apuna moneen vaivaan jo 1500-luvulta asti. Pakuri on vahva antioksidantti ja sen sisältämä koivuhartsi eli betuliini tuhoaa bakteereja.

Hennon vihreä ja havumetsältä tuoksuva pakurisaippuamme sopii koivuhartsin uudistavan vaikutuksen takia erityisesti psoriaatikoille, atoopikoille ja muuten aralle, herkälle iholle. Suomalaiset hennot hiukset rakastavat tätä saippuaa!

Saippuan paino: 60 g

Ainesosat: Luomurypsiöljy*, luomukookosöljy, risiiniöljy, vesi*, lipeä, pakuri*, setrin, katajan ja männyn eteeriset öljyt. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine

INCI:Brassica napus*, bio cocos nucifera*, ricinus communis, aqua, sodium hydroxide, inonotus obliquus, juniperus virgiana, juniperus communis, pinus sylvestris. *Certified organic source.

Paino70 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>