Keemun musta tee -pyramiditee luomu* 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Keemun musta tee -pyramiditee luomu*

3,95 

Keemun musta tee on Kiinan kuuluisin maustamaton musta tee Anhuin maakunnasta.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 641102000798 Osastot: ,

Keemun on mustien teelaatujen aatelistoa! Kiinassa Qimenin alueella Anhuin maakunnassa tuotettu tee maistuu samettisen pehmeältä sekoitukselta hienostonuttu savuisuutta ja vivahteikasta hedelmäisyyttä.

Keemunia alettiin valmistamaan kiinassa alunperin 1800-luvulla vientituotteeksi Eurooppaan. Keemunin valmistaminen poikkeaa muun mustan teen valmistamisesta hitaamman valmistusprosessin ansiosta. Lehtien kuivattaminen ja hapettaminen tapahtuu normaalia hitaammin, kolloin teehen jää enemmän makuvivahteita ja aromeja.

Perinteisesti Keemunia voi valmistaa Gong Fu-teeseremonian keinoin, jossa idea on käyttää paljon teetä pienessä määrässä vettä ja hauduttaa se nopeasti. Prosessia toistetaan kasvavilla haudutusajoilla, jolloin maku elää ja muuttuu. Tätä varten voit tutustua Luomu Keemun Kung Fu teehemme!

Tämä pyramiditee sopii kuitenkin niille, jotka haluavat nauttia loistavaa mustaa teetä mahdollisimman vaivattomasti! Kaikki pyramidipussimme on valmistettu 100% biohajoavasta luonnonkuidusta, joten ne on helppo heittää biojätteeseen. Olit sitten teehifistelijä tai vain tavallinen tallaaja mustan teen tarpeella, luomu keemun takaa makunautinnon!

Sisältö: Luomu kiinalainen Anhuin musta tee 100%

Paino80 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>