Kassin kahvat 18 cm bamboo 2 kpl 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Kassin kahvat 18 cm bamboo 2 kpl

8,90 

Opryn bambuiset pyöreät laukkukahvat antavat käsintehdyille laukuillesi luonnollisen ja tyylikkään ilmeen. Kahvojen sisähalkaisija on 15,5 cm ja ulkohalkaisija 18 cm.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 19774-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kassin kahvat viimeistelevät täydellisesti käsintehdyn laukun. Ne ovat täydellinen tapa antaa vanhalle laukulle uusi elämä. Valitse kahvat, jotka sopivat parhaiten laukkusi tyyliin ja kokoon. Päästä luovuutesi valloilleen: metallikahva vintage-laukulle, puiset kahvat tukevalle kangaskassille, helmillä koristellut kahvat neulottua tai virkattua laukkua varten, bambuiset kahvat luomaan luonnollisen ilmeen tai sileät muoviset kahvat lisäämään tyylikkyyttä. Laukun kahvat toimitetaan aina parina.

Nämä Opryn bambuiset pyöreät laukkukahvat antavat käsintehdyille laukuille luonnollisen ja tyylikkään ilmeen. Hienoa myös antaa uusi elämä vanhoille laukuille. Aseta kangaspäällinen, virkattu, neulottu tai solmittu pussi pussin kahvojen ympärille ja ompele tai virkkaa ne kiinnittääksesi ne paikoilleen. Bambu on erittäin kevyt, mutta samalla vahva – loistava materiaali laukkuun. Kahvojen sisähalkaisija on 15,5 cm ja ulkohalkaisija 18 cm. Saatavana luonnollisessa värissä.

Paino50 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>