Plötulopi hahtuvalanka 

7,95 

Islantilainen hahtuvavilla lämpimiin neuleisiin ja huovutustöihin.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Plötulopi hahtuvalanka on islantilainen yksisäikeinen hahtuvalanka. Lanka on haurasta neuloa, mutta pitkien kuitujensa ansiosta siitä valmistuu lämmin, pehmeä ja kestävä villaneule. Plötulopi hahtuvalanka on kehräämätöntä, joten se on erityisen keveää ja siksi sitoo ilmaa itseensä pitäen neuleen käyttäjän lämpimänä, haihduttaa hyvin kosteutta iholta.

Materiaali: 100% islantilainen villa

Koko: 100 g = 300 m (1 kiekko)

Puikkokoko 4½  mm – 5½  mm

Tiheys: 19 s = 10 cm

Tiheys neulottaessa kaksisäikeisenä: 14 sts = 10 cm (puikkokoko 5½  mm)

Valitse määrä:

1 kiekko on n. 300 m hahtuvalankaa.

Mikäli jostain väristä on paketti saatavilla, mutta kiekot loppuneet, olethan yhteydessä. Voimme purkaa paketin yksittäisiksi kiekoiksi, jolloin verkkokaupan saldoilta poistuu paketti samalla kun kiekkoja tulee saataville. 

Sähköpostitse voit myös tiedustella mahdollisuutta tilata paketti haluamaasi väriä, jota ei ole juuri sillä hetkellä verkkokaupassamme saatavilla. Tilausaika on tällä hetkellä 1-4 viikkoa, mikäli väriä on Istexiltä saatavilla.

Huom! Värin 1762 kuva on Einband-langasta, joka on 100% islantilaisvillaa samalla värillä värjättynä.

Eränumerot: Istex ei lähetä Plötulopin mukana eränumeroita tai vastaavia. Tästä johtuen me emme pysty tarjoamaan eränumeroita asiakkaillemme. Tilatessasi useamman kiekon ovat kiekot samasta paalista. Mikäli kiekot ovat useammalta paalilta, tarkistamme silmämääräisesti, ettei sävyeroja ole kiekkojen välillä.

Kuinka hoidan Plötulopista valmistettua neuletta?

Pese neule käsinpesuna tai pesukoneessa villaohjelmalla. Suosittelemme käyttämään lopi-langoille tarkoitettua pesuainetta (käsinpesuohjeet ja konepesuohjeet myös samassa). Löydät lopi-lankojen pesuaineet  tästä linkistä ja hoitoaineet tästä. (linkit avatutuvat uudelle välilehdelle).

HUOM! Olemme siirtyneet Plötulopin osalta ekologisempaan toimitustapaan. Hahtuvalankaa tulee suuremmissa erissä valmistajalta ilman muovikääreitä, emmekä lisää muovia kuljetusmatkaa varten Plötulopien pahvilaatikkoon.

Valmistaja: Istex

Paino100 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>