Istex Lettlopi 100 % islantilaista villaa 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Istex Lettlopi 100 % islantilaista villaa

4,50 

Istex lettlopi on 100% islantilaista villaa. Lettlopi soveltuu hyvin islantilaisiin kirjoneulepuseroihin sekä lapasiin, sukkiin ja muihin ulkoiluneuleisiin. Lanka huovuttuu ja soveltuu siten myös huovutettaviin käsitöihin.

HUOM! Lettlopin hinta muuttuu, uusi hinta on 4,50 €/kerä. HALLOWEEN-VIIKONLOPUN AJAN SAAT LETTLOPIT VANHALLA HINNALLA!

Tuotetunnus (SKU): 17218 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Istex Lettlopi on perusvahvuista 100% islantilaista villaa. Lettlopi soveltuu hyvin islantilaisiin kirjoneulepuseroihin sekä lapasiin, sukkiin ja muihin ulkoiluneuleisiin. Islantilainen villa on erityisen lämmintä, joten lettlopi on juuri omiaan ulkoiluvaatteissa. Lettlopilla saat kevyitä puseroita, jotka ovat samalla lämmittäviä.

Lettlopi soveltuu myös huovutustöihin ja huopuu helposti. Voit tehdä vaikka huovutetut lapaset lettlopilla.

Materiaali: 100% islantilainen villa

Koko: 50 g = n. 100 m

Langan paksuus: Aran

Puikkosuositus: 4-5 mm

Neuletiheys: 18 s / 10 cm

Neuleen hoito: Istex Lettlopi langasta neulottujen vaatteiden hoidoksi riittää tuuletus ulkona. Tahrat voi poistaa haalealla vesipesulla. Islantilaiset ripustavat kesäisin villapuserot aurinkoon pariksi tunniksi, jolloin auringonvalon ja ulkoilman uskotaan puhdistavan ja raikastavan neuleet. Lettlopi on siis hyvin helppohoitoinen.

Karkeutta voi vähentää sumuttamalla villapusero vedellä laimennetulla etikalla. Etikka poistaa myös hajuja ja kuivuessaan etikan oman haju häviää täysin.

Istex Lettlopi perinteiseen islantilaiseen neulepuseroon

Perinteiseen islantilaiseen M-koon neulepuseroon tarvitaan n. 500 g lankaa. Kuviot ovat useimmiten erilaisia ristejä, salmiakkiruutuja ja siksak-kuvioita. Kuviot puseroihin neulotaan monella erivärisellä langalla. Kaarrokepusero neulotaan pyöröpuikoilla ja hihat yhdistetään puseroon neulomalla, jolloin islantilaiseen riddariin ei tule lainkaan saumoja.

Sopivia islantilaispuseroiden ohjeita löytyy mm. https://lopidesign.is/en/category/freepattern/ sivustolta.

Lettlopi on hyvin lämmin lanka, joten puseron alla käytetään usein tuulenpitävää ohuempaa paitaa. Tällöin pusero soveltuu hyvin ulkoiluun lämpimänä villapuserona, riddarina.

Jos haluat paksumman puseron, valitse Alafosslopi.

Eikö haluamaasi Lettlopi-väriä löytynyt varastosta?

Tarkista LETTLOPI ENNAKKOTILAUS -tuotteesta, onko seuraavassa erässä tulossa toivomiasi lankoja. Voit jättää tulossa oleviin lankoihin ENNAKKOTILAUKSEN. Huomaa, että ennakkotilaus-lankoja sisältävän tilauksen KAIKKI tuotteet samassa toimituksessa.

Paino50 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>