Inkivääri-MSM-hoitovoide 

16,90 32,90 

Inkivääri-MSM-hoitovoide tehokas apu kipeille lihaksille, nivelille ja reumakipuihin. Virkistää verenkiertoa ja avaa lihasjumeja. Urheilijoille lihashuoltoon ja palautusvoiteeksi.

Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote, käsintehty.

Tuotetunnus (SKU): 18694 Osastot: , , ,

Inkivääri-MSM-hoitovoiteesta saat tehokkaasti apua kipeille lihaksille, nivelille ja reumakipuihin. Voiteen sisältämä MSM – rikkiyhdiste, jota esiintyy luonnostaan ihmisen elimistössä – tunnetaan tukikudoksia, kuten niveliä ja luita rakentavana aineena. Inkivääriöljy taas rentouttaa ja sen kuvataan vähentävän tulehdusta ja kipua. Mustapippuri- ja kamferiöljy virkistävät verenkiertoa ja nopeuttavat paranemista ja palautumista. Katajaöljy tehostaa aineenvaihduntaa. Johannisöljy tukee hermoston toimintaa ja hoitaa ihoa. DT-voiteissa on pohjana pöytyäläisen Myssyfarmin luomusertifioitu kylmäpuristettu rypsiöljy sekä luomulaatuinen mehiläisvaha. Mehiläisvaha ja rypsiöljy yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja jättävät ihon silkkisen pehmeäksi. Mehiläisvaha suojaa ja rauhoittaa ihoa. Voide virkistää verenkiertoa ja avaa lihasjumeja.

Soveltuu erittäin hyvin myös urheilijoille lihashuoltoon ja palautusvoiteeksi.

Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote, käsintehty.

Inkivääri-MSM-hoitovoiteen käyttö

Ota voidetta pieni määrä spaattelin avulla iholle. Levitä voide puhtain sormin puhtaalle ja kuivatulle ihoalueelle.

  • Urheilusta palautumiseen
  • Auttaa lievittämään kipua, myös kasvukipuja
  • Vähentää turvotusta
  • Vahvistaa nivelten liikkuvuutta

INCI: Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera), mehiläisvaha (Cera Flava), inkivääriöljy (Zingiber Officinale), kamferiöljy (Cinnamomum Camphora Bark Oil), mustapippuriöljy (Piper Nigrum), katajaöljy (Juniperus Communis), johannisöljy (Hypericum Perforatum), metyylisulfonyylimetaani (Dimethyl Sulfone)

Koko: 30ml, 100ml

PainoEi saatavilla/-tietoa

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>