Impatiens kukkatippa, häpykannus (Impatiens glandulifera), kär 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Impatiens kukkatippa, häpykannus (Impatiens glandulifera), kär

10,90 

Impatiens kukkatippa voi auttaa sinua, jos olet helposti ärsyyntynyt ja kärsimätön. Puhut ja ajattelet nopeasti ja olet energinen, mutta jännittynyt.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 18308-1-1-1-1 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Impatiens eli häpykannus (Impatiens glandulifera). Tunne: “Tunnet kärsimättömyyttä asioiden hitaudesta.”

Impatiens sopii ihmisille, jotka ärsyyntyvät helposti. He ovat kärsimättömiä ja haluavat kaiken tapahtuvaksi välittömästi. He toimivat, ajattelevat ja puhuvat nopeasti. Nämä ihmiset ovat kyvykkäitä ja tehokkaita, mutta ärsyyntyvät ja turhautuvat hitaista kanssatyöntekijöistä, ja työskentelevät sen tähden mieluiten yksin. He ovat itsenäisiä, inhoavat ajanhukkaa ja lopettavat usein toisten ihmisten lauseita. Heillä saattaa olla kiukun leimahduksia, mutta nämä menevät nopeasti ohi. Kun he ovat sairaana, he ovat levottomia ja ärsyyntyviä potilaita.

He ovat usein hermostuneita, ja heidän hätäisyytensä saattaa johtaa onnettomuusalttiuteen.

Impatiensin positiivisena mahdollisuutena on yksilö, joka on päättäväinen ja spontaani, mutta vähemmän hätäinen ajatuksissaan ja toimissaan. Hän on rentoutunut ja hyväntuulinen toisten seurassa ja on myötämielinen niitä kohtaan, jotka ovat hitaita. Hän selviytyy rauhallisesti ja diplomaattisesti ärsyttävistä ongelmista.

“Ole kärsivällinen”
Avainsana:
 Kärsimättömyys, ärtynyt, hermostunut, turhautuminen, epävakaa, tapaturma-altis, hätäinen
Inhimillinen indikaatio:
 Sopii ihmisille, jotka ovat helposti ärsyyntyneitä ja kärsimättömiä. He puhuvat ja ajattelevat nopeasti ja ovat energisiä, mutta jännittyneitä.
Inaktiivinen ainesosa: Säilöntäaine 27 % rypälealkoholia

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

 

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Paino30 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>