Hornbeam (valkopyökki) kukkatipat 20 ml 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Hornbeam (valkopyökki) kukkatipat 20 ml

10,90 

Hornbeam eli valkopyökki (Carpinus betulus). Tunne: “Ajatus työstä uuvuttaa, siirrät aloittamista.”

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 16915 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hornbeam kukkatipat sopivat paremmin mentaaliseen kuin fyysiseen uupumukseen; se sopii niille, jotka heräävät aamuisin epäilykseen, etteivät kykene kohtaamaan päivän töitä. Heidän on vaikea kohdata ongelmia tai selviytyä päivän ohjelmasta, vaikka he tosiasiassa saavat yleensä kaiken tehtyä. Hornbeamia tarvitsevat ihmiset saattavat kärsiä liiallisesta työmäärästä, tympeyden tunteesta tai vaihtelun puutteesta elämässään esimerkiksi silloin, kun he lukevat rankasti tenttiin (ks. myös Olive). Heiltä puuttuu into, ja he saattavat vitkastella. Uni ei ole virkistävää, ja jos he ovat paranemassa sairaudesta, he epäilevät omia voimiaan toipua.

Hornbeamin positiivisena mahdollisuutena on varmuus omista voimistaan ja kyvyistään kohdata päivän työt. Eloisa mieli, elinvoima, pirteys ja spontaanius palautuvat, ja elämä on jälleen nautittavaa. Päivän työt voidaan kohdata energisyydellä ja selkeällä mielellä, ja ne tasapainottuvat sopivasti leikkimielisyydellä.

“Niille, jotka kokevat, että heillä ei ole henkisesti tai fyysisesti tarpeeksi voimaa kantaa heille asetettua elämän taakkaa; jokapäiväiset asiat tuntuvat liian raskaalta suoritettavaksi, vaikka he yleensä onnistuvatkin täyttämään tehtävänsä. jotka uskovat, että jotakin mielen tai kehon osaa on vahvistettava ennen kuin he voivat helposti suorittaa työnsä.” – Tohtori Edward Bach

Avainsana: Väsymys, tylsistynyt, väsynyt, voiman tarpeessa, ylityöllistyneisyys, viivyttely, omien kykyjen epäilys, motivaation puute.
Käyttötarkoitus (indikaatio):
Väsymykseen: henkinen pikemminkin kuin fyysinen, “maanantaiaamun” tunne, jossa on uupumusta ja elämän vaihtelun puutetta.

Säilöntäaine 27 % rypälealkoholia

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

Käyttöohjeet: Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

Kuinka kukkauutteita käytetään?

Voit käyttää kukkauutteita useilla tavoilla, ja tässä olevat ohjeet on suunniteltu helposti muistettavaksi. Suurempien annosten otolla kerralla ei ole vahvempaa vaikutusta; mutta jos olet kriisissä, voit ottaa useammin annoksia selviytyäksesi siitä.

“Lasillinen vettä” – menetelmä

Lyhytaikaisten mielialojen ja ongelmien varalta laita kaksi tippaa kutakin valittua uutetta lasilliseen vettä. Siemaile niin usein kuin tarvitset, kunnes saat helpotuksen. Jos käytät valmiiksi sekoitettua  hätävalmistetta , lisää lasiin neljä tippaa kahden sijaan.

Voit käyttää tätä menetelmää myös pitkäaikaisiin ongelmiin. Siemaile lasista koko päivän, vähintään neljä kertaa päivässä – ja säilytä lasi jääkaapissa tai valmista tuore lasillinen joka päivä.

Henkilökohtaisia sekoituksia

Kroonisempiin ongelmiin suosittelemme henkilökohtaisen kukkauutemixin tekemistä tiputuspulloon. Se toimii edullisemmin ja saa kukkauutteista vahvemman hyödyn. Yksinkertaisesti:

  • Hanki tyhjä 30 ml pullo, jonka kannessa on tippakorkki (kokeile paikallista apteekkia)
  • Lisää pulloon kaksi tippaa kutakin valittua lääkettä (ja/tai neljä tippaa valmiiksi sekoitettua  hätävalmistetta )
  • Täytä pullo hiilihapotettua kivennäisvettä
  • Ota tästä pullosta neljä tippaa, vähintään neljä kertaa päivässä

Henkilökohtaiset sekoitukset säilyvät pari-kolme viikkoa, jos säilytät ne viileässä – esimerkiksi jääkaapissa. Jos se ei ole mahdollista – kesän helteillä matkoilla ollessa tai kannat pulloa taskussasi – lisää pulloon teelusikallinen konjakkia ennen veden lisäämistä. Tämä auttaa estämään veden valumisen. Jos et halua käyttää konjakkia, käytä sen sijaan siiderietikkaa tai glyseriiniä (muista tarkistaa, että ne ovat elintarvikekelpoisia).

Kukkatipat suoraan kielelle

Voit myös ottaa uutteet “puhtaina” laimentamatta niitä. Tämä on kallein tapa ottaa lääkkeitä ja maistuu vahvasti brandyltä (ellet käytä glyseriiniin pullotettua varastouutetta jne.), joten sitä ei suositella. Mutta se on yhtä tehokas.

Muistelun helpottamiseksi otat saman määrän tippoja ottaessasi puhdasta perusuutetta kuin lisättäessä uutetta henkilökohtaiseen seokseen tai lasilliseen vettä: kaksi tippaa suoraan kielelle.

Jos käytät valmiiksi sekoitettua hätävalmistetta,  annos on neljä tippaa, jälleen suoraan kielelle.

Kummassakin tapauksessa toista tarvittaessa – vähintään neljä kertaa päivässä pitkäaikaiseen käyttöön.

Paino40 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>