Hiusturve hiuspohjan hoitoon 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Hiusturve hiuspohjan hoitoon

30,00 

Turvehoito hiuspohjan hoitoon ja erilaisiin päänahan ongelmiin.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1147 Osastot: ,

Hiusturve on erittäin hienoksi jauhettua suomalaista luonnollista turvetta. Hienojakoinen turve on tarkoitettu erityisesti hiuspohjan ja päänahan hoitoon. Se on helppo levittää hiuspohjalle.

Hiusturve sopii erilaisiin hiuspojan ongelmiin, esimerkiksi kutiavaan, ärtyneeseen tai hilseilevään päänahkaan. Turve kosteuttaa kuivaa päänahkaa ja tasapainottaa rasvoittuvaa hiuspohjaa. Aina siis vaikutus oikeaan suuntaan.

Hiushoitoturve suojaa myös hiuspohjaa ennen värikäsittelyä tehtynä. Käytä turvetta hiustesi värjäystä edeltävällä pesukerralla päivää tai paria ennen värjäystä.

Hiusturve ravitsee hiuksiasi myös kesän helteillä. Kun aurinko kuivattaa hiuksiasi, turve antaa kosteutta ja ravintoaineita hiuksillesi juuresta alkaen.

 

Turvehoito hiuksille – kuinka käytän hiusturvetta?

Hiusturvetta käytetään kuurina 1-2 kertaa viikossa muutaman viikon ajan. Levitä ohut kerros hiusjuureen esimerkiksi siveltimen avulla. Voit laittaa päälle kelmua tai suihkumyssyn suojaamaan, ettei turve kuivu vaikutuksen aikana.

Halutessasi voit antaa turpeen vaikuttaa myös saunan lämmössä. Pidä sauna kuitenkin maksimissaan 60 asteessa ja anna turpeen vaikuttaa noin 20 minuuttia.

Purkki riittää usempaan hoitoon. 100-prosenttisesti luonnonmukainen tapa hoitaa hiuspohjan ongelmia!

Nyt eivät irtoa hiukset vaan hiusturvepurkki irtoaa tarjoushinnalla ja täydellinen luonnollinen hoito hiuksillesi 🙂

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>