Hamam-pyyhe Tihku 

24,50 57,00 

Eettisesti ja ekologisesti tuotettu hamam-pyyhe.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Hamam-pyyhe Tihku on kevyt ja kaunis käsintehty pyyhe. Pyyhkeissä on käytetty luonnollisia materiaaleja kestävän kehityksen periaatteilla. Tihkuon kaunis pyyhe, jonka väritys on hillitty ja sopii helposti moneen sisustukseen. Tihku-pyyhe on kudottu valkoisella langalla, johon koristeeksi kudottu paksumpaa tummanharmaata lankaa raidoiksi. Kohoraidat antavat pyyhkeelle hillityn kauniin kuosin sekä tuntuvat miellyttäviltä kankaassa.

Hamam-pyyhkeet ovat erityisen kevyitä pyyhkeitä, joiden imukyky on erinomainen. Pyyhe mahtuu hyvin pieneen tilaan, joten se on mainio valinta retkeilijälle, matkailijalle tai muuten paljon liikkuvalle. Pyyhkeiden kudontatekniikan ja luonnollisten materiaalien vuoksi pyyhkeet kuivaavat ihon ja hiukset tehokkaasti suihkun tai uimisen jälkeen. Koska pyyhkeet ovat ohuita ja kevyitä, ne kuivuvat nopeasti ja pysyvät raikkaina käytettäväksi uudelleen.

Pyyhkeet mahtuvat pieneen tilaan ja vievät vain vähän tilaa pesukoneessakin, joten niiden huolto on hyvin ekologista.

Pyyhkeen valmistuttaja ja maahantuoja on Sera Helsinki.

Hamam-pyyhkeet valmistetaan Etiopiassa, jossa Sera Helsinki varmistaa käsityöläistensä elinolosuhteet, edistää käsityöläisten kouluttautumista käsityöläisammattiin. Sera Helsingin käsityöläiset ovat erityisen haavoittuvaisesta väestöryhmästä: yksinhuoltajaäitejä ja vammaisia. Käsityöläisammatin avulla turvataan heidän toimeentulonsa ja edistetään paikallisen väestön elinolosuhteita.

PainoEi saatavilla/-tietoa
Pyyhekoko

käsipyyhe, kylpypyyhe

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>