Hajusteeton käsipesuneste kaura-ksylitoli 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Hajusteeton käsipesuneste kaura-ksylitoli

8,90 75,00 

Ole Hyvä -käsienpesuneste pesee kädet hellävaraisesti. Kaura-ksylitoliyhdistelmä vahvistaa ihon omaa kosteustasapainoa ja rauhoittaa käsien rasittunutta ihoa.Neste on hajusteherkän pelastus, koska se ei sisällä minkäänlaisia tuoksuja. Pesuneste soveltuu useasti toistuvaan käsienpesuun.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Hajusteeton käsipesuneste kaura-ksylitoli pesee kädet hellävaraisesti. Kaura-ksylitoliyhdistelmä vahvistaa ihon omaa kosteustasapainoa ja rauhoittaa käsien rasittunutta ihoa.Neste on hajusteherkän pelastus, koska se ei sisällä minkäänlaisia tuoksuja. Pesuneste soveltuu useasti toistuvaan käsienpesuun.

Käyttöohje: Kosteuta kädet, levitä pesuneste ja huuhdo.

Hajusteeton käsipesuneste kaura-ksylitoli sopii myös halutessasi vartalon pesuun.

pH 5,5.

Ingredients: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Caprylyl /Capryl Glucoside, Sea Salt, Avena Sativa Bran Extract, Xylitol,Citric Acid, Benzoic Acid.

Valitse tuotteesta mieluisa kokovaihtoehto 350 ml, 1000 ml tai 5 L.

Ole Hyvä tuotteissa ei ole mikromuovia

Valmistamamme pesuaineet eivät sisällä mikromuovia eivätkä muita petrokemianteollisuuden raaka-aineita – toisin kuin valitettavasti moni kauppojen hyllyiltä löytyvä pesuaine.

Tuotteidemme raaka-aineet ovat 100 % kasviperäisiä. Pesevä ainesosa, tensidi, perustuu saippuoituun kookosöljyyn. Mineraaliöljypohjaiset tensidit ovat meillä ehdottomassa pannassa.

Miksi Ole Hyvä -tuotteet on pakattu muovipulloihin ja -pusseihin?

Vaikka muovilla on huono maine, on sillä kuitenkin omat etunsa. Muovin hyöty ja haitta on itse asiassa sama asia: muovin kestävyys.

Pesuaineissa pakkausvaihtoehdot ovat säilyvyyden kannalta muovi ja lasi. Lasipullo on huono, koska se voi luiskahtaa kädestä ja hajota. Sirpaleet suihkussa eivät ole oikein mukava saatikka turvallinen ajatus.

Sokerista valmistettu biomuovi taas on aivan samaa polyetyleeniä kuin tavallinen muovi. Vaikea uskoa, mutta se siis jää luontoon yhtä ikuisesti kuin niin sanottu tavallinen muovipullo! Muovi on muovia, tehdään se sitten mineraaliöljystä tai sokerista. Kaiken lisäksi biomuovin raaka-aineen eli sokerin viljelypinta-alaa varten saatetaan kaataa myös sademetsiä. Se taas on ekologisesti aivan kestämätöntä.

Säilyvyysvaatimuksen vuoksi biohajoavat materiaalit eivät toimi pakkauksissa. On ikävää, jos pesuneste alkaisi vuotaa pakkauksesta pois, jos on halunnut käyttää ja täyttää samaa pulloa, ja se alkaa muutaman vuoden päästä hajota.

Niinpä tällä hetkellä pesuaineiden ainoa, sekä turvallisuuden että säilyvyyden takaava vaihtoehto on pakata ne kestäviin muovipakkauksiin. Pesuaineet säilyvät muovipakkauksissa kolme vuotta. Pullo kestää vaikka ikuisuuden, kun sitä täyttää uudelleen.

Kannustamme täyttöpakkauksien käyttöön ja kierrätykseen

Paras vastaus tämänhetkiseen muoviongelmaan on kestotalous ja kiertotalous. Haluamme palauttaa esineille käyttöarvon tarjoamalla sinulle pesuainepakkauksia, jotka ovat ulkoasultaan kauniita ja kestävät useamman täyttökerran.

Toivomme, että ostaessasi tuotteitamme täyttäisit ensisijaisesti tyhjentyneet pesuainepullot uudelleen. Valikoimassamme on käteviä täyttöpusseja, jotka säästävät muovia noin 80 % pulloon verrattuna. Jos olet pesuaineiden suurkuluttaja, voit ostaa useita pesuaineitamme 5 litran täyttökanistereissa.

Kun pakkaus on oikeasti loppuun kulunut, toivomme, että palautat puhtaan pakkauksen lähimpään muovipakkausten keräyspisteeseen. Keräyksiä järjestetään jo useilla paikkakunnilla. Keräyksestä muovipakkauksia ei kuskata kaatopaikoille, vaan ne kierrätetään uusien pakkausten materiaaliksi.

TEEMME KAIKEN VOITAVAMME – JA KUTSUMME SINUT MUKAAN!

Suurimman osan meriin päätyvistä pulloista voisi kierrättää, jos jokaisessa maassa olisi keräykseen kehitetty järjestelmä. Siihen asti kun tämä (toivottavasti joskus) keksitään, yritämme tehdä oman osuutemme muovin vähentämiseksi maailmasta. Tähtäämme tähän toimimalla yrityksessämme mahdollisimman vastuullisesti ja kannustamalla myös sinua pakkausten uudelleentäyttöön.

Kiitos jos valitset Ole Hyvä -tuotteen – vähennät samalla osaltasi maailman muovikuormaa!

Tutustu Ole Hyvä -tuotteiden valmistajaan Ole Hyvä Luonnontuote

Elämänpuodin Ole Hyvä -tuotteiden valikoima

PainoEi saatavilla/-tietoa
Määrä (Ole Hyvä)

350 ml pumppupullo, 1000 ml täyttöpussi, 5000 ml kanisteri

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>