Aqua Oleum

Eteerinen frankinsensiöljy

19,50 

Eteerinen frankinsensiöljy voi rauhoittaa mieltäsi ja auttaa vähentämään stressiä.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 13778-1-1-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Eteerinen frankinsensiöljy aromaterapeuttiseen käyttöön. Runsas palsamimainen tuoksu. Frankincensen eteeristä öljyä on käytetty terapeuttisesti vuosisatojen ajan lievittämään tai ehkäisemään erilaisia ​​terveysongelmia.

Frankinsensiöljyllä saattaa olla rauhoittavia ja mieltä ylentäviä vaikutuksia. Voi toimia myös esimerkiksi meditoinnin tukena ja auttaa hengittämään helpommin. Tuoksu on rauhoittava ja maadoittava, joten frankinsensi voi luonnollisesti auttaa sinua nukahtamaan.

Frankincense on antiseptinen ja desinfioiva aine, jolla on antimikrobisia vaikutuksia.

Iholla frankinsensi voi auttaa kiinteyttämään ja kohottamaan sekä auttaa arpisen tai kuivan ja halkeilevan ihon hoidossa.

Sana frankincense tulee vanhasta ranskan kielestä, “franc encens”, joka tarkoittaa laadukasta suitsuketta. Suitsuke on liitetty moniin eri uskontoihin vuosien varrella, erityisesti kristinuskoon, koska se oli yksi ensimmäisistä viisaiden Jeesukselle antamista lahjoista.

Frankinsensi sekoittuu hyvin sitrusöljyjen ja laventeliöljyn kanssa.

Frankinsensiöljyn käyttö

Kylpyvesi: 5-10 tippaa
Tuoksulamppu/diffuuseri: 3-5 tippaa
Vartalo ja hieronta: 5 tippaa / 10ml perusöljyä.

Vinkki: Stressiä helpottava kylpy

Frankinsensiöljy kylvyssä saa aikaan rauhan, rentoutumisen ja tyytyväisyyden tunteen.

  • 5 tippaa frankinsensiöljyä
  • ruokalusikallinen kookos- tai jojobaöljyä

Sekoita huolellisesti frankinsensiöljy ja kookos- tai jojobaöljyyn. Liuota kuumaan veteen, jonka jälkeen voit kaataa liuoksen kylpyveteesi.

Käyttöturvallisuus

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Ei sovellu vauvoille. Keskustele käytöstä lääkärin kanssa jos olet raskaana. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

100% Boswellia carterii (Arabian Peninsula)

Kaikki Aqua Oleumin orgaaniset eteeriset öljyt ja ihonhoitotuotteet ovat Soil Associationin hyväksymiä. Heidän symboli etiketissä antaa sinulle varmuuden siitä, että heillä on sertifioitu standardi, johon voit luottaa. Ota yhteyttä, jos tarvitset käyttöturvallisuustiedotteen tietolomakkeita – jotka toimitetaan yleensä vain irtotavarana.

 

Lisätiedot

Paino 45 g