Drops Merino Extra Fine -merinovillalanka 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Drops Merino Extra Fine -merinovillalanka

4,10 

Drops Merino Extra Fine on superwash-käsiteltyä extra fine merinovillaa, joka soveltuu koko perheen neuleisiin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Drops Merino Extra Fine merinovillalanka on kehrätty extra fine merinovillasta, joka tulee Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä. Tästä langasta neulotut vaatteet ovat todella mukavia ja neulepinnasta tulee tasainen. Lanka on hellä ihoa vasten, joten se soveltuu hyvin vauvojen ja lasten neuleisiin.

Lanka sopiin varsin hyvin koho-, palmikko- ja helmineuleisiin. Lanka on superwash-käsitelty, joten neule sopii päivittäiseen käyttöön ja voidaan helposti pestä pesukoneessa.

Drops Merino Extra Fine -merinovillalanka löytyy sekä yksivärisenä että monivärisenä, jossa langan värit on karstattu yhteen ennen kehräystä, jolloin langasta tulee kirjava.

Drops Merino Extra Fine -langan erikoinen rakenne, kehräyksessä on käytetty useita ohuita säikeitä, tekee siitä joustavan. Tämän erikoisen rakenteen vuoksi on hyvin tärkeää, että neuletta käsitellään oikealla tavalla: tarkista, että neuletiheys täsmää, on parempi neuloa hieman liian kireästi kuin liian löyhää. Älä pese neuletta liian kuumassa vedessä, älä jätä neuletta likoamaan ja kuivaa sitä aina tasossa.

Sisältö: 100% Villaa
Lankaryhmä: B (20 – 22 silmukkaa) / 8 ply / DK / worsted
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 105 m
Puikot: 4 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs
Hienopesu 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

Made in EU

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 25.3.0110), Standard 100, Class I. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).

Drops Merino Extra Fine -neuleohjeita

Pääpanta ja kauluri Tähän tarvitset yhteensä 250 g haluamaasi väriä

Vauvan palmikkohousut Tähän tarvitset yhteensä 100-200 g haluamaasi väriä (koosta riippuen)

 

Paino50 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>