DROPS Loves You 8 puuvillalanka 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • DROPS Loves You 8 puuvillalanka

1,20 

DROPS ♥ You #8 on perinteinen 8/8 puuvillalanka, joka kuuluu Lankaryhmään C ja se sopii varsin hyvin kaikentyyppisiin neuleisiin!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

DROPS Loves You 8 on perinteinen 8/8 puuvillalanka, joka kuuluu Lankaryhmään C ja se sopii varsin hyvin kaikentyyppisiin neuleisiin! Lanka sopii sekä lasten että aikuisten neuleisiin ja myös sisustusneuleisiin. Tällä langalla neulottaessa tai virkattaessa neuleet valmistuvat nopeasti, lanka on hengittävä ja se ei kutita lainkaan, joten lanka tuntuu miellyttävältä jokaisen ihoa vasten – jopa vauvasi!

DROPS ♥ You #8 -lanka löytyy 19 kauniina värinä ja sen hinta on hyvin edullinen – lanka houkuttelee yhdistelemään eri värejä ja se sopii kaikille DROPS Paris-langalle suunniteltuihin ohjeisiin. Älä enää odota, kokeile sitä!

Sisältö: 100% Puuvillaa
Lankaryhmä: C (16 – 19 silmukkaa) / 10 ply / aran / worsted
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 85 m
Puikot: 5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 17 s x 22 krs
Hellä konepesu 40°C / Tasokuivaus

Made in EU

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 09.HBG.68250), Standard 100, Class I. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).

Paino50 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>