Drops Loves You 7 

1,20 

DROPS ♥ You #7 on perinteinen 8/4 puhdas puuvillalanka, joka sopii hyvin neuleisiin kuten kesäneuleisiin, asusteisiin ja kauniisiin virkattuihin leluihin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Drops Loves You 7

on perinteinen 8/4 puhdas puuvillalanka, jonka värisävyjä voidaan yhdistellä kauniisti! Lanka löytyy 19 kauniina värinä – tämä lanka on niin edullinen, että se on mainio valinta suurempiin sisustusneuleisiin kuten peittoihin, tyynyihin, tyynynpäällisiin ym.!

Lanka sopii hyvin myös muihin neuleisiin, kuten kesäneuleisiin, asusteisiin ja kauniisiin virkattuihin leluihin. Tämä uusi DROPS ♥ You #7 editio voidaan pestä pesukoneessa, eli neuleet sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja, tietysti, lasten neuleisiin!

DROPS ♥ You #7 kuuluu Lankaryhmään A, eli verkkosivuiltamme langalle löytyy useita satoja ohjeita. Lanka voidaan käyttää erityisen hyvin DROPS Safran-langalle suunniteltuihin malleihin.

Sisältö: 100% Puuvillaa
Lankaryhmä: A (23 – 26 silmukkaa) / 5 ply / sport
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 170 m
Puikot: 3,5 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 23 s x 30 krs
Konepesu, hienopesu 40 astetta / Tasokuivaus

Made in EU

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 09.HBG.68250), Standard 100, Class I. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).

Paino50 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>