DROPS Karisma urheilulanka 

2,70 

DROPS Karisma on 4-säikeinen urheilulanka. Neuleista tulee hyvin muotonsa pitävät ja lanka on superwash käsitelty eli se kestää konepesun ja sopii joka päiväiseen käyttöön.

Drops-langat saapuvat viikoilla 5-6 Elämänpuodille ja toimitus on heti niiden saavuttua. Mikäli tilaat samassa tilauksessa muitakin lankoja, toimitamme kaikki Drops-lankojen kanssa samassa toimituksessa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

DROPS Karisma on 4-säikeinen urheilulanka. Neuleista tulee hyvin muotonsa pitävät ja lanka on superwash käsitelty, eli se kestää konepesun ja sopii joka päiväiseen käyttöön.

DROPS Karisma -lanka on pehmeä ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Lanka on ollut yksi suosituimpia perinteisiä villalankojamme siitä asti, kun se 80-luvulla tuotiin Skandinavian markkinoille. Langalle löytyy runsaasti ohjeita.

Sisältö: 100% Villaa
Lankaryhmä: B (20 – 22 silmukkaa) / 8 ply / DK / worsted
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 100 m
Puikot: 4 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs
Hienopesu tai Villaohjelma 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

Made in EU

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 25.3.0110), Standard 100, Class I. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).

 

Paino50 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>