Drops Fabel sukkalanka 

2,70 3,20 

Laadukas Drops Fabel sukkalanka on villalanka vahvikkeella. Fabel soveltuu sukkiin ja päivittäisessä käytössä oleviin neuleisiin, myös vauvoille.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Drops Fabel sukkalanka on niin kestävä kuin vain sukkalanka voi olla! Drops Fabel on 4-säikeinen lanka. Lanka on superwash käsitelt, eli neuleet sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja lisäksi ne kestävät konepesua. Koska Drops Fabel -lanka on kehrätty hienommasta villasta kuin useimmat muut sukkalangat, niin langasta voit neuloa muutakin kuin sukkia, kokeile vaikkapa vauvan neuleisiin! Fabel on ylellisen pehmeä ja samalla erittäin kestävä lanka.

Langalla on yksi Drops valikoiman laajimpia värikarttoja, löydät kolme eri lankatyyppiä, jotka antavat neuleelle eri lopputuloksen: uni colour, johon kuuluu yksiväriset sävyt; print, jossa eri väriraitoja toistetaan säännöllisin värein ja long print, jonka väriraidat ovat pidempiä.

Sekä print että long print on värjätty ”fancy dyeing” kutsutulla tekniikalla, joka eroaa muista värjäystekniikoista siten, että sekä kuvioissa että sävyissä esiintyy pieniä eroavaisuuksia. Tämä ei johdu virheestä, vaan kuuluu langan ominaisuuksiin. Printtivärit ovat raikkaita ja värikkäitä, joten sukista saa helposti yhdelläkin lankavärillä eloisia ja silmää hivelevän kauniita.

Alla olevan värikartan kuvat näyttävät Drops Fabel sukkalangan raidoitusta pienessä neuleessa, kuten sukissa. Raidoitus vaihtelee vaatteen suuruudesta riippuen. Saman värierän sävyissä ja kuvioissa voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia. Mikäli haluat molemmat sukat lähelle samankaltaisiksi, kannattaa neuloa sukat kahdella lankakerällä ja aloittaa kumpikin sukka omalta kerältä. Tällä tavoin voit myös näppärästi neuloa magic loop -tekniikkaa käyttämällä kaksi sukkaa yhtä aikaa.

 

Sisältö: 75% Villaa, 25% Polyamidia
Lankaryhmä: A (23 – 26 silmukkaa) / 4 ply / fingering
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 205 m
Puikot: 3 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 24 s x 32 krs
Hienopesu tai Villaohjelma 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

Made in EU

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 25.3.0099), Standard 100, Class I. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).

 

Ohje Drops Fabel sukkalanka kirjoneulesukkiin

Neulottu liivi Fabel-langasta

Tutustu muihin Drops Design -lankoihin Elämänpuodilla tästä

Paino50 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>