Drops Design

Drops Baby Merino Superwash-merinovilla

3,80 

Drops Baby Merino on superwash käsiteltyä extra fine 100% merinovillaa, joka sopii myös vauvoille.

Drops Design -langat saapuvat Elämänpuodille viikoilla 5-6, joten toimitukset ovat heti kun langat saapuvat. Huomioithan, että tilatessasi Drops-lankoja, samassa tilauksessa olevat muutkin langat pakataan samaan lähetykseen ja toimitus vasta Drops-lankojen saapuessa Elämänpuodille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

DROPS Baby Merino on kehrätty extra fine merinovillasta, joka tulee Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä. Todella pehmeä lanka, joka ei kutita ja sopii hyvin vauvan herkälle iholle. Lanka on myös superwash -käsitelty, joten neule sopii päivittäiseen käyttöön ja voidaan helposti pestä pesukoneessa.

DROPS Baby Merino -langan kehräyksessä on käytetty useita ohuita säikeitä, mikä tekee siitä joustavan. Tämän erikoisen rakenteen vuoksi on hyvin tärkeää, että neuletta käsitellään oikealla tavalla: tarkista, että neuletiheys täsmää, on parempi neuloa hieman liian kireästi kuin liian löyhää. Älä pese neuletta liian kuumassa vedessä, älä jätä neuletta likoamaan ja kuivaa sitä aina tasossa.

Lanka on kaapelimainen, eli silmukat erottuvat hyvin ja tulos on siisti ja tasainen.

Sisältö: 100% Villaa
Lankaryhmä: A (23 – 26 silmukkaa) / 5 ply / sport
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 175 m
Puikot: 3 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 24 s x 32 krs
Hienopesu tai Villaohjelma 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

Made in EU

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti (sertifikaatti numero 25.3.0110), Standard 100, Class I. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Class I on korkein taso, eli lanka sopii myös vauvoille (0-3 vuotta).

Lisätiedot

Paino 50 g