Cubics 40 cm pyöröpuikot – neliskanttiset 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Cubics 40 cm pyöröpuikot – neliskanttiset

10,00 13,90 

Neliskanttiset pyöröpuikot kaikkeen neulomiseen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Cubics 40 cm pyöröpuikot  cm ovat ergonomiset neliskanttiset pyöröpuikot, joilla neuletyö kestää hyvin ja neulominen on miellyttävää. Puikot sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin neulojille.

Puikoista saa hyvin otteen ja ne vähentävät nivelten rasitusta, joten Cubics soveltuvat useimmiten myös nivelrikosta tai vastaavista vaivoista kärsiville neulomiseen. Ainutlaatuinen neliömäinen muoto puikkokärjissä on ergonominen ja helppo aloittelijallekin käyttää.

Huomioi puikkojen koossa, että tarvitset hieman paksummat puikot kuin perinteiset pyöreät pyöröpuikot ovat, koska halkaisija on neliskanttisen puikon suurin halkaisija. Silmukka on siis neliskanttisella puikolla hieman pienempi kuin pyörellä vastaavalla halkaisijalla olevalla puikolla. Puikon koko on mitattu vinosti kulmasta kulmaan, jolloin mitta vastaa pyöreän puikon kokoa.

Lyhyet Cubics 40 cm pyöröpuikot soveltuvat kapeiden pitkien huivien, pipojen, hihojen sekä muiden pienten käsitöiden neulomiseen tasona tai pyöröneuleena.  Neule laskeutuu pyöröpuikkojen taipuisan kaapelin ansiosta neulojan syliin, jolloin suurikaan työ ei väännä puikkoja tai rasita käsivarsia painollaan.

KnitPron pyöröpuikkojen liitoskohta kaapelin kohdalla on saumaton ja sileä, jolloin silmukat liukuvat kaapelilta hyvin puikolle. Työskentely on sujuvaa ja nopeaa eivätkä silmukat takerru kaapelin saumakohtaan.

Materiaali on laminoitua Symfonie Rose -puuta, kevyt ja miellyttävä käyttää. Symfonie Rose on kaunis puuna, joten puikot ovat miellyttävyyden ja käytännöllisyyden lisäksi myös kauniit.

Puinen puikko on keveä eikä rasita käsiä. Taipuisa muovinen kaapeli säilyttää hyvin pyöreän muotonsa eikä vääntyile laadukkaana säilytyksessä. Kaapelissa ei ole muistia, joten sen saa aseteltua helposti neuletyöhön soveltuvaksi ja tarvittaessa voi hyödyntää myös Magic Loop -tekniikkaa eli loopata.

Tarvitsetko pidemmät pyöröpuikot? Tarkista Elämänpuodin valikoima KnitPron työvälineistä tästä

KnitPron sivut Cubics-puikoista: https://www.knitpro.eu/Materialwise-size-Details.asp?id=16&Language=

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cubics 40 cm pyöröpuikot – neliskanttiset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>