Basix 100 cm pyöröpuikot 

5,50 10,40 

Koivupuiset pyöröpuikot, joilla on miellyttävä neuloa vaativiakin neuletöitä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Basix 100 cm pyöröpuikot ovat miellyttävät käyttää. Puiset perinteiset pyöreät puikot, joilla neulominen sujuu. Luonnollisen materiaalin ansiosta puikot ovat keveät eivätkä rasita rannetta tai käsivarsia. Pyöröpuikoilla suuri neule lepää kaapelilla neulojan sylissä eivätkä puikot väänny tai taivu neuleen painosta. Samalla suurten neuleiden neulominen on keveämpää ja helpompaa.

Basix-puikoilla on koivun keveys ja luonnonpuun lujuus. Kevyet puikot ovat ihanteellisia nykypäivän paksumpiin lankoihin ja suurilla puikoillakin neulominen on miellyttävää ja rentoa. Puikkojen kiillotettu puupinta toimii vaivattomasti kaikentyyppisillä langoilla hidastamatta neulontarytmiä ja sileä liitos kaapelin liittymiskohdassa takaa helpon silmukoiden liukumisen eivätkä silmukat takerru liitoskohtaan. 

Kaapelit ovat joustavat ja taipuisat, jolloin ne ovat tasaisesti ilman mutkia tai vääntymistä. Tämä tekee Basix pyöröpuikoista myös helpot helppo säilyttää. Kaapeli on taipuisuutensa ansiosta erinomainen Magic Loop -tekniikkaan eli looppaukseen. Ota vain kaapeli kahden silmukan välistä ja tee ylimääräinen lenkki. Neulottuasi toisen puolen silmukoista vedä puikkoa, jolloin silmukat liukuvat helposti kaapelilla ja puikon kärki on taas sopivassa kohdassa neulomiseen. Tekniikan avulla voit helposti käyttää samoja puikkoja moniin eri kokoisiin töihisi ja säästät samalla rahaa.

Basix puikot tarjoavat tuntikausia miellyttävää neulomista ilman käsien väsymistä, puiset puikot ovat lämpimät käsissä ja miellyttävät pidellä. Puiset puikot eivät myöskään hiosta käsiä metallisten tavoin kuumillakaan ilmoilla, joten kesällä neulominenkin on mukavaa.

Basix 100 cm pyöröpuikot ovat neulojan perustyöväline, jolla voi neuloa sukkia, lapasia, huiveja, puseroita ja mitä tahansa. Pyöröpuikot soveltuvat tasoneuleisiin sekä pyöröneuleena neulottaviin töihin.

Voit tutustua valmistajan KnitPron tuotetietoon tästä

KnitPron tuotteisiin Elämänpuodissa voit tutustua tästä

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>