Aspen kukkatippa 20 ml huolestuneisuuteen 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Aspen kukkatippa 20 ml huolestuneisuuteen

10,90 

Aspen kukkatipoilla helpotat mieltäsi, jos joudut usein äkillisesti pelkojen tai huolten valtaan ilman erityistä syytä ja saatat sen tähden olla yleisesti hermostunut ja levoton.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 18308 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Aspen eli haapa. Tunne: “Olet huolestunut ilman erityistä syytä”.

Aspen kukkatippa on tarkoitettu ihmisille, jotka joutuvat äkillisesti pelkojen tai huolten valtaan ilman erityistä syytä ja jotka saattavat sen tähden olla yleisesti hermostuneita ja levottomia. Tyypillinen Aspenin tarve on, kun ihminen herää peloissaan pahasta unesta, vaikka itse uni olisi unohtunut. Aspen on hyödyllinen nuorille lapsille, jotka näkevät painajaisunia ja öisiä kauhun hetkiä (ks. myös Rock Rose). Aspen-pelot voivat ilmetä päivällä tai yöllä; selittämätön levottomuus tai pahan aavistus saattaa iskeä yksin ollessa tai yhtäkkiä ystävien seurassa, ja siihen saattaa liittyä vapinaa.

Aspenin positiivisina mahdollisuuksina ovat sisäisen rauhan, turvallisuuden ja pelottomuuden tunteet. Huoli muuttuu haluksi kokea seikkailuja ja saada uusia kokemuksia, piittaamatta vaikeuksista ja vaaroista. Tri Bach kirjoitti: „Kun olemme havahtuneet tähän, olemme ylittäneet kivun ja kärsimyksen, murheen tai huolen tai pelon, ylittäneet kaiken paitsi elämänilon, kuolemanilon ja kuolemattomuutemme ilon… voimme kulkea pelkäämättä tätä polkua pitkin läpi minkä tahansa vaarojen tai vaikeuksien.“

Valmistusmaa: Britannia

Nettopaino: 0,02 Kg

Bruttopaino: 0,038 Kg

 

Käyttöohjeet:

Laita kaksi tippaa veteen ja juo rauhallisesti. Yhdistellessäsi eri tippoja, lisää kaksi tippaa kutakin uutetta (max 7 uutetta) lähdevettä sisältävään sekoituspulloon ja nauti neljä tippaa neljä kertaa päivässä.

 

Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa.

Paino30 g (gramma)

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>