Alafosslopi ENNAKKOTILAUS – islantilaislanka 

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Alafosslopi ENNAKKOTILAUS – islantilaislanka

7,60 

Alafosslopi on paksua 100% lämmintä islantilaista villaa.

ENNAKKOTILAUS: Alafosslopia saapuu lisää Elämänpuodille. Seuraava kuorma saapuu viikolla 42/2022. 

Huomioi, että ennakkotilauksessa olevat KAIKKI tuotteet pakataan samaan toimitukseen. Mikäli haluat heti saatavilla olevia tuotteita jo aiemmin, tee niille erillinen tilaus. Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä Elämänpuotiin viestillä tai puhelimitse. Arvioidut toimitusajat voivat muuttua valmistajasta ja kuljetusyhtiöistä riippuvista syistä. Mikäli tilaamasi langat saapuvat varastollemme myöhemmin kuin arvioitu aika, tiedotamme siitä välittömästi tiedon saatuamme.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Alafosslopi on paksu 100% villainen islantilaislanka. Alafosslopi soveltuu hyvin islantilaisiin kirjoneulepuseroihin sekä lapasiin, sukkiin ja muihin ulkoiluneuleisiin. Islantilainen villa on erityisen lämmintä ja vettä hylkivää, joten alafosslopi on juuri omiaan ulkoiluvaatteissa.

Alafosslopi-langalla neulot kevyitä puseroita, jotka ovat samalla lämmittäviä ja mukavia päällä.

Alafosslopi islantilaislanka soveltuu myös huovutustöihin ja huopuu helposti. Voit tehdä vaikka huovutetut lapaset Alafosslopilla.

Materiaali: 100% islantilainen villa

Koko: 100 g = n. 100 m

Langan paksuus: Aran

Puikkosuositus: 5,5-6,5 mm

Neuletiheys: 13 s / 10 cm

Alafosslopi on Islannissa valmistettu lanka, valmistaja on Istex.

Tutustu myös muihin islantilaisiin villalankoihin.

Naisten M-koon perinteiseen islantilaiseen kaarrokeneuleeseen tarvitset n. 10-12 kerää Alafosslopi-lankaa. Tarkka määrä riippuu neulepaidan kuvion mallista.

Suosittu ja helppotekoinen malli löytyy mm. https://www.meillakotona.fi/artikkelit/islantilaisneule-maaru-moilasen-ohjeella

ENNAKKOTILAUS

Alafosslopia on saatavilla jälleen keväällä ja kesällä 2021. Värikartan ja tarkemman tiedon arvioidusta saapumisajasta varastollemme voit tarkistaa blogistamme.

Elämänpuoti pakkaa tilauksesi heti, kun langat saapuvat varastolle. Koska langoista on saatavilla vain arvioituja aikoja tällä hetkellä, voi olla, että tilauksesi toimitus kestää arvioitua kauemmin. Tiedotamme kaikille ennakkotilauksen tehneille tilanteen sillä viikolla, kun langasta on arvioitu saapumisaika varastoon.

Kun tilaat Alafosslopia ennakkotilauksessa, tilaathan vain niitä tuotteita, jotka voidaan pakata ennakkotilauksen kanssa samaan toimitukseen. Mikäli haluat muita tuotteita jo aiemmin (heti saatavilla varastosta), niin tee niille erillinen tilaus. 

Epäselvissä tilanteissa voit olla yhteydessä Elämänpuotiin.

PainoEi saatavilla/-tietoa
Väri (Istex Alafosslopi)

0008 – vaalea denim, 0010 – denim, 0052 – mustalammas, 0054 – tuhkanharmaa, 0056 – harmaa, 0057 – vaalean harmaa, 0058 – tumman harmaa, 0085 – vaalea luonnonruskea, 0086 – vaalea luonnonbeige, 0709 – yönsininen, 1230 – Ylämaanvihreä, 1232 – vaalea jäänsininen, 1235 – valonsäde, 1236 – poltettu oranssi, 1237 – suolaheinänkukka, 9964 – kullankeltainen, 9965 – kellanvihreä, 9967 – sinivihreä, 9971 – meripihka, 9972 – ecru, 9973 – hiekanruskea

klubilaisten uudet etukoodit 2023  julkaistaan pian!

liity klubiin!0

>